Ιδρύεται Περιφερειακό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού στην Ελασσόνα

Share

ErythrosstayrosΜετά από αίτημα της δημοτικής αρχής ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός οργανισμός της χώρας ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, αποφάσισε να ιδρύσει Περιφερειακό τμήμα στην πόλη της Ελασσόνας, προκειμένου να αξιοποιηθούν εθελοντές από το Δήμο Ελασσόνας και να προσφέρει το πολύ σημαντικό έργο του στην επικράτεια του δήμου.

Ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας μετά από την ενημέρωση που είχε για την απόφαση του ΔΣ προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού κ. Αντώνιο Αυγερινό για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας και το Διοικητικό Συμβούλιο για την ομόφωνη απόφαση να συσταθεί περιφερειακό τμήμα στο δήμο μας. Η προσφορά του Ερυθρού Σταυρού είναι διαχρονική και πολύ σπουδαία. Είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρει τα μέγιστα στον εθελοντισμό, στην κοινωνική αλληλεγγύη και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου | 12:30 | Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας

article thumbnail

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή της 9ης Ανάβασης Ελασσόνας, η οποία φέτος αποτελεί και τον τελικό αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων, όπου θα κριθούν  [ ... ]

article thumbnail

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Νοεμβρίου μια ιδιαίτερα σημαντική και συμβολική εκδήλωση [ ... ]

article thumbnail

Το παρόν έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Ελασσόνας στη Πανελλαδική Συνάντηση Δημοτικών Συμβουλίων Νεολαίας στη Λάρισα το τριήμερο 14 με 16 Νοεμβρίου 2025.

article thumbnail

  Τρίτη 2 Δεκεμβρίου | 12:30 | Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας