Ιδρύεται Περιφερειακό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού στην Ελασσόνα

Share

ErythrosstayrosΜετά από αίτημα της δημοτικής αρχής ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός οργανισμός της χώρας ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, αποφάσισε να ιδρύσει Περιφερειακό τμήμα στην πόλη της Ελασσόνας, προκειμένου να αξιοποιηθούν εθελοντές από το Δήμο Ελασσόνας και να προσφέρει το πολύ σημαντικό έργο του στην επικράτεια του δήμου.

Ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας μετά από την ενημέρωση που είχε για την απόφαση του ΔΣ προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού κ. Αντώνιο Αυγερινό για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας και το Διοικητικό Συμβούλιο για την ομόφωνη απόφαση να συσταθεί περιφερειακό τμήμα στο δήμο μας. Η προσφορά του Ερυθρού Σταυρού είναι διαχρονική και πολύ σπουδαία. Είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρει τα μέγιστα στον εθελοντισμό, στην κοινωνική αλληλεγγύη και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας και ο Μορφωτικός Σύλλογος Βερδικούσιας «Η Ομόνοια» προσκαλούν τους εκπροσώπους των αρχών, τους συλλόγους, τους φορείς και όλους τους πολίτες να  [ ... ]

article thumbnail

Οικονομική ελάφρυνση για τρίτεκνες, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες με εισόδημα έως 35.000 ευρώ

article thumbnail

1.740.000 ευρώ από ίδιους πόρους του Δήμου για τη βελτίωση του οδικού δικτύου σε 34 κοινότητες

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας τιμά την 114η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης και της Επαρχίας Ελασσόνας και διοργανώνει σειρά επετειακών εκδηλώσεων, με τη συμμετοχή της Εκκ [ ... ]

article thumbnail

Βελτιώθηκαν η οδική ασφάλεια και οι συνθήκες κυκλοφορίας στη συγκεκριμένη διαδρομή