Ικανοποίηση Ν. Γάτσα για την πληρωμή των σχολικών τροχονόμων

Share

sxolikoitroxΔόθηκε τελικά λύση στο θέμα της αποζημίωσης των σχολικών τροχονόμων με την από 14-04-2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που εξέδωσε η Κυβέρνηση.

Την ικανοποίησή του για το θέμα εξέφρασε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, ο οποίος ανέδειξε το θέμα με παρέμβαση του στον Υφυπουργό Εσωτερικών, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, καθώς και σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που προέβαλαν το δίκαιο αίτημα.

Ο κ. Γάτσας ευχαριστεί τον Υπουργό και τον Υφυπουργό Εσωτερικών για την επίλυση του θέματος της μισθοδοσίας των σχολικών τροχονόμων, οι οποίοι βρέθηκαν ξαφνικά χωρίς δουλειά χωρίς δική τους υπαιτιότητα.

Ο Δήμος Ελασσόνας θα καταβάλει τη μισθοδοσία των σχολικών τροχονόμων στους λογαριασμούς των δικαιούχων στις 27 Απριλίου για τον μήνα Μάρτιο και στις 10 Μαΐου για το μήνα Απρίλιο.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, στην Αίθουσα Προβολής Τοπικού Πολιτισμού του Δήμου Ελασσόνας, η ανοιχτή συζήτηση με αφορμή το β [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας συνεχίζει τις πρωτοβουλίες ενημέρωσης των πολιτών σε θέματα υγείας, διοργανώνοντας, μέσω της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Άθλησης, την εκδήλωση « [ ... ]

article thumbnail

Από σήμερα Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2026 ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο – Φαρμακείο – Βεστιάριο του Δήμου Ελασσόνας, το οποίο απευ [ ... ]

article thumbnail

Με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων, ο Δήμος Ελασσόνας προχωρά σε νέο έργο στην Κοινότητα Μεσοχωρίου, προϋπολογισμού 149.700,00 € (με ΦΠΑ).

article thumbnail

Ως «Διατηρητέο Μνημείο της Φύσης» χαρακτηρίστηκε υπεραιωνόβιος πλάτανος που βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα Βερδικούσιας του Δήμου Ελασσόνας, στη θέση «Άγιος  [ ... ]