Αντίθετοι οι φορείς της Ελασσόνας με την αναστολή λειτουργίας της ΔΟΥ

Share

dsc03315ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΟΥ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Την αντίθεσή τους με το κλείσιμο της ΔΟΥ Ελασσόνας εξέφρασαν όλοι οι φορείς της περιοχής που παραβρέθηκαν στην ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμος Ελασσόνας σήμερα ο πρωί στο Δημαρχείο της πόλης με θέμα την επιχειρούμενη αναστολή της λειτουργίας της εφορίας Ελασσόνας που σχεδιάζει το Υπουργείo Οικονομικών.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκε ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δημ. Γελαλής, εκφράζοντας την συμπαράσταση του κόμματος του στο αίτημα για συνέχιση της λειτουργίας της ΔΟΥ Ελασσόνας.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας, κ. Γιώργος Πασχόπουλος γνωστοποίησε στους παραβρισκόμενους τα ψηφίσματα των φορέων που έχουν εκδοθεί και στηρίζουν την πρόταση για παραμονή της εφορίας, λόγω των τεράστιων ζητημάτων που θα επιφέρει το κλείσιμό της και στη μετακίνηση και στα οικονομικά των συναλλασσομένων.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν ο Διευθυντής της ΔΟΥ Ελασσόνας, κ. Γρ. Μπόλης, η γεν. γρ. του Συλλόγου Εφοριακών Λάρισας, κ. Β. Μπαρμπή, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Αθ. Παιδής, αντιδήμαρχοι Ελασσόνας, δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, κ. Δημ. Οικονόμου, μέλη του Επιμελητηρίου Λάρισας, ο διευθυντής της Ένωσης Ελασσόνας, ο πρόεδρος και μέλη του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, ο Καπνικός Συνεταιρισμός, λογιστές, ελεύθεροι επαγγελματίες, υπάλληλοι της εφορίας και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας θα ζητήσει συνάντηση τις επόμενες μέρες με τον αρμόδιο Υπουργό Οικονομικών, παρουσία των βουλευτών του Νομού, ώστε να κατατεθούν τα επιχειρήματα αναγκαιότητας παραμονής της ΔΟΥ Ελασσόνας.

Το Γραφείο Τύπου

dsc03319

 

 

 

 

 

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Στην αποκατάσταση και αναβάθμιση του αθλητικού χώρου – γηπέδου μπάσκετ στο Αμούρι προχωρά ο Δήμος Ελασσόνας, με έργο συνολικού προϋπολογισμού 50.415 ευρώ (με ΦΠΑ), τ [ ... ]

article thumbnail

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, στην Αίθουσα Προβολής Τοπικού Πολιτισμού του Δήμου Ελασσόνας, η ανοιχτή συζήτηση με αφορμή το β [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας συνεχίζει τις πρωτοβουλίες ενημέρωσης των πολιτών σε θέματα υγείας, διοργανώνοντας, μέσω της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Άθλησης, την εκδήλωση « [ ... ]

article thumbnail

Από σήμερα Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2026 ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο – Φαρμακείο – Βεστιάριο του Δήμου Ελασσόνας, το οποίο απευ [ ... ]

article thumbnail

Με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων, ο Δήμος Ελασσόνας προχωρά σε νέο έργο στην Κοινότητα Μεσοχωρίου, προϋπολογισμού 149.700,00 € (με ΦΠΑ).