Επίσκεψη στο χώρο του Κοινωνικού Συσσιτίου από το Δήμαρχο Ελασσόνας

Share

syssitiodimΣτον χώρο του Α΄ Παιδικού Σταθμού Ελασσόνας, όπου παρασκευάζονται καθημερινά τα γεύματα για τις ευπαθείς ομάδες πολιτών, βρέθηκε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας και η αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας (ΟΚΠΑΠ) κ. Ελ. Ταζέ.

Σκοπός του Δημάρχου ήταν να συναντήσει από κοντά τους εργαζόμενους και τους εθελοντές του Οργανισμού και να τους ευχαριστήσει για τη συμβολή τους στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος κοινωνικού συσσιτίου με την παρασκευή και διανομή των γευμάτων σε όλη την επικράτεια του δήμου.

Με την ευκαιρία, ο κ. Γάτσας ευχαρίστησε την αντιπρόεδρο του ΟΚΠΑΠ Ελ. Ταζέ για τον συντονισμό και την επιτυχία του προγράμματος, το οποίο σε λιγότερο από 2 μήνες κατάφερε να εξυπηρετεί 90 άτομα σε καθημερινή βάση και για πρώτη φορά στο Δήμο Ελασσόνας. Ευχαρίστησε επίσης τη Διευθύντρια του ΟΚΠΑΠ κ. Αθ. Τζιώλα – Τζιαφέτα για την άψογη συνεργασία στο πλαίσιο της εθελοντικής συμμετοχής του εκπαιδευτικού προσωπικού του ΟΚΠΑΠ στο πρόγραμμα και την πρόεδρο των «Ελασσονιτών Εθελοντών» κ. Κατ. Τζουανάκη για την εθελοντική συμμετοχή μελών στην παρασκευή του κοινωνικού συσσιτίου.

Η κ. Ε. Ταζέ δήλωσε πως η εθελοντική στήριξη του συλλόγου «Ελασσονίτες Εθελοντές – Ενεργοί Πολίτες» ήταν πολύτιμη, καθώς και οι προσφορές των δωρητών και χορηγών τροφίμων, που συνέβαλαν καθοριστικά στην υλοποίηση του προγράμματος.

Σημειώνεται ότι λόγω της άρσης των περιορισμών μετακίνησης η διανομή των γευμάτων γίνεται πλέον μόνο από τις δομές του οργανισμού.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Τη διακεκριμένη αθλήτρια χορού, με καταγωγή από την Καρυά, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Ν. Γάτσας

article thumbnail

Σάββατο 29 Αυγούστου 2026 | 12:30 | Αίθουσα Τοπικού Πολιτισμού Ελασσόνα

article thumbnail

Νέα θεσμική αναγνώριση με σημαντικές αναπτυξιακές δυνατότητες για τον τόπο

article thumbnail

Νέα Γενική Διευθύντρια του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Λάρισας – ΑΕΝΟΛ Α.Ε. ανέλαβε η κ. Αναστασία Κατσαγιάννη, μέχρι πρότινος Διευθύντρ [ ... ]

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2026 10:18
Προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας
article thumbnail