Στον Όλυμπο για τα «παραπέντε» ο Δήμαρχος και ο Δασάρχης Ελασσόνας

Share

aioropterismos2Ν.Γάτσας:«Προσπάθεια ανάδειξης του Ολύμπου ως προορισμού αθλητών παραπέντε»

 

 

 

Αυτοψία σε δασική έκταση της κοινότητας Κοκκινοπηλού – Καλυβίων πραγματοποίησαν ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσαςκαι ο Δασάρχης Ελασσόνας κ. Χρ. Αναστασόπουλος, προκειμένου να προσδιοριστεί η έκταση στην οποία θα δημιουργηθεί η πίστα προσέγγισης των αιωροπτεριστών σε αγώνες που διεξάγονται στη θέση «Τουρτοφωλιά».

Στην αυτοψία παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Υποδομών Βορείου Τομέα κ. Ιω. Νάνος και ο πρόεδρος της Κοινότητας Κοκκινοπηλού – Καλυβίων κ. Γ. Ζέττας, οι οποίοι και υπέδειξαν τα σημείαπου κρίνονται κατάλληλα για τη χρήση που προορίζονται, σημειώνοντας ότι από τη θέση «Τουρτοφωλιά» στην περιοχή του Ολύμπου απογειώνονται αλεξιπτωτιστές πλαγιάς «παραπέντε»από όλο τον κόσμο καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο δήμαρχος Ελασσόνας ευχαρίστησε τον δασάρχη και τη δασική υπηρεσία για την προθυμία να συνδράμουν στην προσπάθεια ανάδειξης της περιοχής με την αξιοποίηση – διαμόρφωση δασικής θαμνώδους έκτασης, διευκολύνονταςέτσι τη συμμετοχή αθλητών και προπονητών, καθώς η θέση «Τουρτοφωλιά» θεωρείται από τους καλύτερους προορισμούς αθλητών «παραπέντε», λόγω της μορφολογίας και των κλιματολογικών συνθηκών που δημιουργούν τα κατάλληλα θερμικά αέρια ρεύματα.

aioropterismos1

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ελασσόνας προσφέρει και φέτος το «Πασχαλινό Καλάθι Αλληλεγγύης» σε οικογένειες που είναι ωφελούμενες του Κοινωνικο [ ... ]

article thumbnail

  Με τη διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελασσόνας (ΠΟΕ) συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας, σε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση που πραγμα [ ... ]

article thumbnail

Μ. Τρίτη 7 Απριλίου | 11:00–13:00 | Δημοτική Βιβλιοθήκη Ελασσόνας

article thumbnail

Συνάντηση με πρωτοβουλία των Ποντιακών Συλλόγων της επαρχίας Ελασσόνας πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν [ ... ]

article thumbnail

Κυριακή 5 Απριλίου 2026 | Τσαριτσάνη