Τον «χρυσό» πρωταθλητή Χ. Βαρυτιμίδη συνάντησε ο Δήμαρχος Ελασσόνας

Share

varitimidis

Τον πανελλήνιο πρωταθλητή στον ακοντισμό και τη σφαίρα Χαράλαμπο Βαρυτιμίδη συνάντησε στο δημαρχείο Ελασσόνας ο δήμαρχος κ. Ν. Γάτσας παρουσία της αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Φρ. Καρκαβανίδου-Σκρέτα.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας συνεχάρη τον κ. Βαρυτιμίδη για τις επιτυχίες του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ 2020, το οποίο διεξήχθη στο κεντρικό στάδιο του ΟΑΚΑ στην Αθήνα από τις 31 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου με τη συμμετοχή 450 αθλητών και αθλητριών.

Ο Χαράλαμπος Βαρυτιμίδης κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό με πανελλήνιο ρεκόρ και 4η επίδοση στον κόσμο, και ασημένιο μετάλλιο στη σφαίρα.

Ο κ. Γάτσας ευχαρίστησε τον Ελασσονίτη πρωταθλητή για την επίσκεψη και του μετέφερε τα συγχαρητήρια της δημοτικής αρχής για τις επιτυχίες του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, σημειώνοντας ότι παρακολουθεί τη διαδρομή του ως αθλητή και πρωταθλητή και ευχήθηκε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Ο κ. Βαρυτιμίδης ευχαρίστησε το δήμαρχο για την πρόσκληση και τη στήριξη, και δήλωσε ότι προπονείται καθημερινά με επόμενους στόχους το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και την Παρολυμπιάδα του Τόκιο 2021.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να βρίσκεται προ των πυλών, ο Δήμος Ελασσόνας ολοκλήρωσε έναν σημαντικό κύκλο παρεμβάσεων στις σχολικές υποδομές, δίνοντα [ ... ]

article thumbnail

Τον Ελασσονίτη πρωταθλητή του Σκητ Φώτη Μπαξεβανάκη, ο οποίος σημείωσε σημαντικές διακρίσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκητ U23 στο Wrocław της Πολωνίας, υποδέχθηκε σ [ ... ]

article thumbnail

Με νέο παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό υλικό ξεκίνησε η νέα χρονιά στους πέντε Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ελασσόνας, εμπλουτίζοντας το καθημερινό πρόγραμμα και π [ ... ]

article thumbnail

Τη διακεκριμένη αθλήτρια χορού, με καταγωγή από την Καρυά, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Ν. Γάτσας

article thumbnail

Σάββατο 29 Αυγούστου 2026 | 12:30 | Αίθουσα Τοπικού Πολιτισμού Ελασσόνα