Δήμος Ελασσόνας: «Παράταση μέχρι 15 Σεπτεμβρίου για την υποβολή αιτήσεων για μείωση δημοτικών τελών»

Share

dimoteli1

Ανακοινώθηκε από το Δήμο Ελασσόνας ότι παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την ένταξη στο πρόγραμμα ελάφρυνσης κατοίκων και επιχειρήσεων, ενόψει των οικονομικών επιπτώσεων της υγειονομικής κρίσης έως 15-09-2020.

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις για μείωση των δημοτικών τελών, σύμφωνα με την υπ' αρ. 97/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Έγκριση δέσμης μέτρων για την ελάφρυνση των κατοίκων και των επιχειρήσεων ενόψει των οικονομικών επιπτώσεων της υγειονομικής κρίσης», μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους μέχρι 15/9/2020, προσκομίζοντας τα απαραίτητα κατά περίπτωση δικαιολογητικά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2493350245 ( κ. Ευθαλία Γκόλτσιου) ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του δήμου www.dimoselassonas.gr για την πρόσκληση και το έντυπο της αίτησης.

Η κατάθεση των αιτήσεων – υπεύθυνων δηλώσεων θα γίνεται είτε αυτοπροσώπως στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου Ελασσόνας (Δημαρχείο Ελασσόνας, 1ος όροφος) ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

dimoteli3   dimoteli7

Δημαρχείο Ελασσόνας

6ης Οκτωβρίου 57

Τ.Κ.:40200

Ελασσόνα

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Ελασσόνας λόγω του υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς

article thumbnail

«Ό,τι θυμάμαι χαίρομαι» από το Θεσσαλικό Θέατρο

article thumbnail

Η Ελασσόνα γίνεται πόλος έλξης επισκεπτών

article thumbnail

Σημαντική ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα Τετάρτη 28 Ιουλίου η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ελασσόνας, προειδοποιώντας τους κατοίκους του Δήμου για πι [ ... ]

article thumbnail

Ενημέρωση πολιτών και παραλαβή αιτήσεων