Ν. Γάτσας: «Ευκαιρίες ανάπτυξης για το νομό Λάρισας στα βήματα της ΑΝΚΟ»

Share

ankoae

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΑΕΝΟΛ ΑΕ

Συνάντηση εργασίας στην Κοζάνη είχαν πρόσφατα ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας και ο πρόεδρος της ΑΕΝΟΛ ΑΕ κ. Ελ. Φουρκιώτης με στελέχη της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας ΑΕ (ΑΝΚΟ) στα γραφεία της εταιρείας, όπου συζήτησαν το νέο νομικό πλαίσιο λειτουργίας των αναπτυξιακών οργανισμών και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο αντιπρόεδρος της ΑΝΚΟ - Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λ. Μαλούτας, ο οποίος καλωσόρισε τους εκπροσώπους της ΑΕΝΟΛ και παρουσίασε τη διαδρομή της ΑΝΚΟ ως αναπτυξιακού συνεργάτη του Δήμου Κοζάνης και των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης της Δυτικής Μακεδονίας.

Την ενημέρωση και παρουσίαση για τις δραστηριότητες της ΑΝΚΟ έκαναν οι διευθυντές Διοίκησης και Οικονομικών κ. Εμ. Πατσιλιάς, Προγραμμάτων Αν. Σιδηρόπουλος και Μελετών κ. Ιω. Γκίνης.

Στην αντιπροσωπεία της ΑΕΝΟΛ συμμετείχαν επίσης ο διευθύνων σύμβουλος κ. Αθ. Γεωργιόπουλος και η διευθύντρια κ. Σ. Μπασδέκη.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας ευχαρίστησε τον κ. Μαλούτα και τους διευθυντές της ΑΝΚΟ για την υποδοχή και την ενημέρωση, ενώ σημείωσε ότι η Αναπτυξιακή Εταιρεία Νομού Λάρισας που έχει την έδρα της στην Ελασσόνα έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία για τη μετατροπή της σε αναπτυξιακό οργανισμό, ευελπιστώντας ότι με τον τρόπο αυτό θα προσφέρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης στο νομό Λάρισας, ακολουθώντας τα βήματα της ΑΝΚΟ, η οποία με εμπειρία 35 ετών είναι η κορυφαία αναπτυξιακή εταιρεία της χώρας.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Σε απολύμανση όλων των κοινόχρηστων δημοτικών χώρων προέβη η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Ελασσόνας χθες Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, στις Κοινότητες Κρανέας και Λου [ ... ]

article thumbnail

ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

article thumbnail

Από το Δήμο Ελασσόνας ανακοινώνεται ότι λόγω των έκτακτων επιδημιολογικών συνθήκων και σύμφωνα με το υπ' αριθμ. 67269/13.10.2020 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, δεν θα [ ... ]

article thumbnail

Στην πόλη και στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Ελασσόνας συνεχίζονται οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος, υπό την επίβλεψη και τ [ ... ]

article thumbnail

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού, για την εκμίσθωση του κυλικείου το οποίο βρίσκεται στο ΕΠΑΛ Ελασσόνας.