«Στον Δήμαρχο Ελασσόνας ο πρ. υπουργός Παύλος Γερουλάνος»

Share

ger4Με το Δήμαρχο Ελασσόνας συναντήθηκε στην Ελασσόνα ο πρώην υπουργός Πολιτισμού και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Είσαι Εσύ» κ. Παύλος Γερουλάνος κατά την επίσκεψή του στο Νομό Λάρισας.

Τον πρώην Υπουργό υποδέχτηκαν στο Δημαρχείο Ελασσόνας ο Δήμαρχος κ. Ν. Γάτσας και οι αντιδήμαρχοι κ. Ιω. Δραγατσίκης, Γ. Κατσιούρας και Ιω. Νάνος.

Ο κ. Γάτσας ενημέρωσε τον πρώην υπουργό για τα θέματα που απασχολούν το Δήμο Ελασσόνας, όπως την ενίσχυση του αγροτικού τομέα, την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της υπαίθρου, την οικονομική κατάσταση των ΟΤΑ και το σχεδιασμό των δράσεων για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο κ. Γερουλάνος εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την επίσκεψη στο Δήμο Ελασσόνας και ανέλυσε στο δήμαρχο και τους αντιδημάρχους τις παρεμβάσεις του ίδιου και της παράταξής του στο Δήμο Αθηναίων, εστιάζοντας στην ανάγκη υιοθέτησης πολιτικών ενεργειακής αυτονομίας και δημοκρατικής συμμετοχής.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας ευχαρίστησε τον κ. Γερουλάνο για την επίσκεψη και του προσέφερε ως αναμνηστικά δώρα το έμβλημα του Δήμου και το ιστορικό λεύκωμα για την απελευθέρωση της πόλης.

ger1   ger2

ger3   ger5

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Σε απολύμανση όλων των κοινόχρηστων δημοτικών χώρων προέβη η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Ελασσόνας χθες Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, στις Κοινότητες Κρανέας και Λου [ ... ]

article thumbnail

ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

article thumbnail

Από το Δήμο Ελασσόνας ανακοινώνεται ότι λόγω των έκτακτων επιδημιολογικών συνθήκων και σύμφωνα με το υπ' αριθμ. 67269/13.10.2020 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, δεν θα [ ... ]

article thumbnail

Στην πόλη και στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Ελασσόνας συνεχίζονται οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος, υπό την επίβλεψη και τ [ ... ]

article thumbnail

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού, για την εκμίσθωση του κυλικείου το οποίο βρίσκεται στο ΕΠΑΛ Ελασσόνας.