Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης του κοινοτικού καταστήματος Τσαριτσάνης

Share

tsar21092

Στον αναβαθμισμένο χώρο του κοινοτικού καταστήματος Τσαριτσάνης βρέθηκε πρόσφατα ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να διαπιστώσει την ολοκλήρωση των εργασιών ελαιοχρωματισμού του κτηρίου και επισκευής της στέγης.

Ο κ. Γάτσας ευχαρίστησε τον αντιδήμαρχο οικονομικών του δήμου κ. Δ. Κουρομπίνα που επέβλεψε προσωπικά τις εργασίες λόγω καταγωγής και δήλωσε ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα.

"Στην κοινότητα Τσαριτσάνης αναβαθμίζουμε το κοινοτικό κατάστημα για να μπορεί να φιλοξενήσει στους χώρους του υπαλλήλους γραφείου του δήμου Ελασσόνας. Η αξιοποίηση των κοινοτικών καταστημάτων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας αποτελεί στόχο της νέας διοίκησης και σύντομα θα προχωρήσουμε σε αναβάθμιση περισσότερων χώρων σε όλη την επικράτεια του δήμου", δήλωσε ο δήμαρχος Ελασσόνας.

Στο χώρο του κοινοτικού καταστήματος παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Κουρομπίνας και οι κοινοτικοί σύμβουλοι Μενέλαος Σκάντζος και Γιάννης Λουτριώτης.

tsar21091

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Σε απολύμανση όλων των κοινόχρηστων δημοτικών χώρων προέβη η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Ελασσόνας χθες Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, στις Κοινότητες Κρανέας και Λου [ ... ]

article thumbnail

ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

article thumbnail

Από το Δήμο Ελασσόνας ανακοινώνεται ότι λόγω των έκτακτων επιδημιολογικών συνθήκων και σύμφωνα με το υπ' αριθμ. 67269/13.10.2020 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, δεν θα [ ... ]

article thumbnail

Στην πόλη και στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Ελασσόνας συνεχίζονται οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος, υπό την επίβλεψη και τ [ ... ]

article thumbnail

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού, για την εκμίσθωση του κυλικείου το οποίο βρίσκεται στο ΕΠΑΛ Ελασσόνας.