Ο Δήμος Ελασσόνας υποδέχεται το Ιστορικό Ράλλυ Ολύμπου

Share

rali1

Ο Δήμος Ελασσόνας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού στηρίζει έμπρακτα την διοργάνωση του περίφημου Ιστορικού Ράλλυ Ολύμπου (The Historic Rally of Olympian Gods) που επιστρέφει ,μετά από πολλά χρόνια, στην πόλη που το «γέννησε» το έτος 2011 , στη όμορφη πόλη της Ελασσόνας, στους πρόποδες του Ολύμπου.

Δεκάδες πληρώματα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, βρίσκονται στην τελική ευθεία, σχετικά με τη διοργάνωση του περίφημου και εντυπωσιακού 9ου Ιστορικού Ράλλυ Όλυμπου 2020, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2020, με την αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων, από τον ΕΟΔΥ, μέτρων κατά της πανδημίας COVID-19, για τα πληρώματα και τους θεατές.

Η πόλη της Ελασσόνας θα φιλοξενήσει την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 το Ράλλυ Ολύμπου, όπου όλα τα πληρώματα θα έχουν ως τελικό τερματισμό την Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας από τις 13:00 μ.μ έως τις 17:00 μ.μ. όπου θα πραγματοποιηθεί και η τελετή με τις απονομές κυπέλλων στους μεγάλους νικητές.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας (Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ , Π.Ε. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & ΣΠΟΡΑΔΩΝ), ο Δήμος Ελασσόνας μαζί με το Δίκτυο 'ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ" (Ελασσόνα ), σε συν διοργάνωση με την πανίσχυρη Λέσχη Κλασσικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας (ΛΕΚΑΜ-Θεσσαλονίκη), τον Δήμο Λαρισαίων, τον Σύλλογο Κλασσικών Αυτοκινήτων Λάρισας (ΣΚΑΛ) και τη Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Βόλου (ΛΕΚΟΒ), με την υποστήριξη της FIVA και της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ, θα κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε να απολαύσουν οι λάτρεις των κλασσικών αυτοκινήτων όλες τις διαδρομές.

Το αναλυτικό δρομολόγιο του Ράλλυ είναι το ακόλουθο:

Σάββατο 10/10/2020

Λάρισα -Κεντρική πλατεία (εκκίνηση ) στις 10.30 π.μ. , μετακίνηση μέσω της ΠΕΟ Λάρισας -Βόλου ,Βόλος, Ανακασιά , Πορταριά, Χάνια, Χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου, Κισσός, ,Τσαγκαράδα, Ξουρίχτι, Λαμπινού, Μηλιές, Βυζίτσα ( γεύμα –στάση ανασυγκρότησης) , Πινακάτες, Άγιος Γεώργιος, Άγιος Βλάσιος ,'Ανω Λεχώνια, Κ. Λεχώνια, Αγριά, Βόλος ( (διανυκτέρευση)

Κυριακή 11/10/2020

Βόλος ( Εκκίνηση 10.00 π.μ.-Volos Palace) , Μελισσάτικα ,Κερασιά , Κανάλια Μαγνησίας, Λίμνη Κάρλα, Στεφανοβίκειο, ΠΕΟ Βόλου –Λάρισας, ΛΑΡΙΣΑ , Γιάννουλη , Αμπελώνας, Τύρναβος, Τσαριτσάνη, Ελασσόνα (Κεντρική πλατεία-Τερματισμός 13.00 και απονομές κυπέλων) .

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Ελασσόνας κ. Φρόσω Καρκαβανίδου-Σκρέτα στα τηλέφωνα 2493025440 - 6945591722

rali2   rali3

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Πρόστιμο 20 € για εκπρόθεσμες δηλώσεις

article thumbnail

Μετά από ενημέρωση της ΔΕΔΔΗΕ Ελασσόνας σας ενημερώνουμε ότι για την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 έχει προγραμματιστεί διακοπή ρεύματος στην πόλη της Ελασσόνας και σε π [ ... ]

article thumbnail

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας, ο Δήμος Ελασσόνας έχει πραγματοποιήσει μια σειρά εκδηλώσεων, οι οποίες θα ολοκληρωθούν σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίο [ ... ]

article thumbnail

Να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους πριν από την έναρξη της αρδευτικής περιόδου καλεί ο Δήμος Ελασσόνας τους αρδευτές που οφείλουν και θα κληθούν μέσα στις επόμενε [ ... ]

article thumbnail

Δευτέρα 15 Απριλίου, ώρα 19:00, Αίθουσα ΚΔΒΜ Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας