ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Share

sima dimou

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας σήμερα Τρίτη 13 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 μ.μ στην αίθουσα «ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ» του Πνευματικού Κέντρου Ελασσόνας κεκλεισμένων των θυρών.

Παρέχεται ωστόσο η δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να ανατρέξει στη σελίδα του Δήμου https://www.dimoselassonas.gr/ όπου πατώντας στο ανάλογο εικονίδιο (αριστερά της σελίδας) να γίνεται η μετάβαση στον αντίστοιχο σύνδεσμο και να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τη χρήση του YouTube.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Έγκριση ανακατανομής των πιστώσεων του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.

2. Έγκριση τροποποίησης του τεχνικού προγράμματος. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

3. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων εξόδων. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.

4. Έγκριση του «Προγράμματος Αποκατάστασης Οικονομικής Λειτουργίας» του Δήμου Ελασσόνας σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4316/2014, με σκοπό την αναχρηματοδότηση των δανειακών του υποχρεώσεων. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.

5. Αποδοχή χρηματοδότησης για την κάλυψη της δαπάνης μισθοδοσίας του προσωπικού καθαριότητας με σχέση ΙΔΟΧ των σχολικών μονάδων. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.

6. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής χρηματοδότησης μηνών Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.

7. Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικού οικοπέδου στην Κοινότητα Λιβαδίου. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.

8. Έγκριση πορισμάτων καθορισμού του μισθώματος των χώρων στις Κοινότητες Αζώρου και Δολίχης που εκμισθώνονται απευθείας για την παράδοση μαθημάτων αγγλικής γλώσσας. Εισηγητής Γ. Κατσιούρας.

9. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στην επιτροπή παρακολούθησης των όρων της Προγραμματικής Σύμβασης για τη διενέργεια εσωτερικού ελέγχου των διαδικασιών και των αποτελεσμάτων της δράσης των Δήμων». Εισηγητής Ν. Γάτσας.

10. Γνωμοδότηση για τον χαρακτηρισμό ως «αρχαιολογικών χώρων» ορισμένων εκτάσεων στις Κοινότητες Αζώρου, Σαρανταπόρου, Δολίχης και Μηλέας. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

11. Εξέταση αιτήματος του Προέδρου της Κοινότητας Κρυόβρυσης σχετικά με το έργο «Ασφαλτοστρώσεις – τσιμεντοστρώσεις στις Δ.Ε. Ελασσόνας, Ποταμιάς, Βερδικούσιας, Ολύμπου και Καρυάς». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

    Συνεχίζεται το πρόγραμμα δράσης για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας, μέσω της μη κερδοσκοπικής εταιρείας HOPEgenesis, το οποίο πρόγραμμα προσφέρει δωρε [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας προσφέρει και φέτος το Πασχαλινό Καλάθι Αλληλεγγύης σε οικογένειες δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου με την ευγενική στήριξη επιχειρήσε [ ... ]

article thumbnail

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο ανοιχτός διαγωνισμός από το Δήμο Ελασσόνας για την επιλογή αναδόχου του έργου «Κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Ελασσ [ ... ]

article thumbnail

Την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 ο Δήμος Ελασσόνας υποδέχεται ως συνδιοργανωτής τη μεγάλη γιορτή της ποδηλασίας, τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024, και είναι ένας από [ ... ]

article thumbnail

Και δεύτερη επιστολή για τα προβλήματα των αγροτών στο Δήμο Ελασσόνας απέστειλε ο Δήμαρχος Ελασσονας κ. Νικ. Γάτσας, στον Προϊστάμενο του υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ [ ... ]