ΔΕΥΑΕΛ: «Μηδενικά τέλη σύνδεσης στην Κοινότητα Τσαριτσάνης»

Share

deyaeldroumeyp

Ανακοίνωση για τις νέες συνδέσεις με το δίκτυο αποχέτευσης της κοινότητας Τσαριτσάνης εξέδωσε η Δ.Ε.Υ.Α. Ελασσόνας, η οποία καλεί τους ιδιοκτήτες ακινήτων του ιστορικού οικισμού Τσαριτσάνης, να καταθέσουν αίτηση για να συνδεθούν με το νέο δίκτυο αποχέτευσης που παραδόθηκε από την ανάδοχο εταιρεία πριν λίγες ημέρες.

Οι κάτοικοι της Κοινότητας Τσαριτσάνης έχουν πλέον την ευκαιρία να συνδεθούν με το δίκτυο που συνδέεται με την εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού της Ελασσόνας και απαλλάσσονται από τη χρήση υπόγειων αποθηκευτικών εγκαταστάσεων, συμβάλλοντας παράλληλα στην προστασία του περιβάλλοντος με την ορθολογική διαχείριση των αστικών λυμάτων.

Σύμφωνα με νομοθετική ρύθμιση, που έχει δρομολογηθεί και αναμένεται, όσοι συνδεθούν με το δίκτυο αποχέτευσης της κοινότητας δεν θα πληρώσουν τέλη σύνδεσης, καθώς τα έξοδα της σύνδεσης θα χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα επιχορήγησης κατασκευής του δικτύου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ιδιοκτήτες να λαμβάνουν στα γραφεία της ΔΕΥΑ ή στο τηλέφωνο 2493025444.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή της 9ης Ανάβασης Ελασσόνας, η οποία φέτος αποτελεί και τον τελικό αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων, όπου θα κριθούν  [ ... ]

article thumbnail

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Νοεμβρίου μια ιδιαίτερα σημαντική και συμβολική εκδήλωση [ ... ]

article thumbnail

Το παρόν έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Ελασσόνας στη Πανελλαδική Συνάντηση Δημοτικών Συμβουλίων Νεολαίας στη Λάρισα το τριήμερο 14 με 16 Νοεμβρίου 2025.

article thumbnail

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα αντιγριπικού εμβολιασμού στον γενικό πληθυσμό και στους ωφελούμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμο [ ... ]

article thumbnail

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή του νέου σύγχρονου καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς στον Δήμο Ελασσόνας. Την πρόοδο των εργασιών επιθεώρησε ο Δήμαρχος Ελασ [ ... ]