Αποζημίωσαν το Δήμο Ελασσόνας οι δράστες των βανδαλισμών

Share

gatsasnikolaos

Αποζημίωση ύψους 3.000 € κατέβαλαν σήμερα σε λογαριασμό του Δήμου Ελασσόνας οι δράστες των βανδαλισμών σε δημοτικά κτίρια, που προκλήθηκαν τον περασμένο Ιούνιο στην πόλη της Ελασσόνας, μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο Δήμαρχος Ελασσόνας και την ποινική δίωξη που ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Οι δράστες, οι οποίοι ζήτησαν αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης από το δικαστήριο, υπέβαλαν συμβιβαστική πρόταση προς το Δήμο Ελασσόνας για τις φθορές που προκλήθηκαν και μετά από έκθεση της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου κατέθεσαν σήμερα το ποσό προκειμένου να τύχουν ευνοϊκών ρυθμίσεων για την παύση της ποινικής τους δίωξης.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας δήλωσε την ικανοποίηση του από την εξέλιξη και απηύθυνε μήνυμα προς όλους για σεβασμό της δημόσιας περιουσίας.

vandalism1   vandalism2

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Τον Ελασσονίτη πρωταθλητή του Σκητ Φώτη Μπαξεβανάκη, ο οποίος σημείωσε σημαντικές διακρίσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκητ U23 στο Wrocław της Πολωνίας, υποδέχθηκε σ [ ... ]

article thumbnail

Με νέο παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό υλικό ξεκίνησε η νέα χρονιά στους πέντε Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ελασσόνας, εμπλουτίζοντας το καθημερινό πρόγραμμα και π [ ... ]

article thumbnail

Τη διακεκριμένη αθλήτρια χορού, με καταγωγή από την Καρυά, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Ν. Γάτσας

article thumbnail

Σάββατο 29 Αυγούστου 2026 | 12:30 | Αίθουσα Τοπικού Πολιτισμού Ελασσόνα

article thumbnail

Νέα θεσμική αναγνώριση με σημαντικές αναπτυξιακές δυνατότητες για τον τόπο