Στο Δημοτικό Σχολείο Κρανέας ο Δήμαρχος Ελασσόνας

Share

dimkranea3

ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Το Δημοτικό Σχολείο Κρανέας Ελασσόνας επισκέφτηκε την περασμένη Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δυτικού Τομέα κ. Αθ. Καλιακούδα και τον δημοτικό σύμβουλο Δ.Ε. Αντιχασίων κ. Κ. Κορακίδη.

Η επίσκεψη στο χώρο του σχολείου συνδέεται με την προ ημερών κατάρρευση τμήματος τοιχοποιίας με επίστρωση πλακιδίων στις τουαλέτες του σχολείου, η οποία προκλήθηκε από κακοτεχνία στο έργο της αναβάθμισης των τουαλετών που παραδόθηκε πριν από 3 χρόνια.

Αμέσως μετά το περιστατικό, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Καλιακούδας έστειλε συνεργείο, για να ελέγξει την επίστρωση των πλακιδίων στις σχολικές τουαλέτες και να λάβει μέτρα προφύλαξης.

Ο κ. Γάτσας συνομίλησε με τη διευθύντρια της σχολικής μονάδας κ. Χ. Ζούκη και ξεναγήθηκε στους χώρους του σχολείου, το οποίο παρουσιάζει πολύ καλή εικόνα από άποψη καθαριότητας και συντήρησης των λοιπών υποδομών.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας ευχαρίστησε την κ. Ζούκη για την υποδοχή, συνεχάρη την ίδια και το προσωπικό για την άριστη λειτουργία του σχολείου, αλλά ταυτόχρονα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον εργολάβο που ανέλαβε το έργο της συντήρησης των τουαλετών, το οποίο παρουσίασε σοβαρές κακοτεχνίες και δήλωσε ότι η τεχνική υπηρεσία του Δήμου θα συμπεριλάβει το έργο στο νέο πρόγραμμα συντήρησης των σχολείων των δημοτικών ενοτήτων εκτός Ελασσόνας.

dimkranea1   dimkranea2

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ «ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ 5 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ (ΓΑΛΑ, ΚΡΕΑΣ, ΚΡΑΣΙ, ΜΕΛΙ & ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ)»

article thumbnail

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600,00 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετ [ ... ]

article thumbnail

Καθαρισμός οικοπεδικών εκτάσεων και λοιπών ακάλυπτων χώρων

article thumbnail

Με εκπροσώπους των γονέων μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ελασσόνας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να συζητήσου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά τους ήρωες και τους πολεμιστές της επανάστασης με δοξολογία στο Μητροπο [ ... ]