Ο Δήμος Ελασσόνας καλεί τους δημότες να καταναλώνουν εμφιαλωμένο νερό

Share

Μετά τα αυξημένα κρούσματα γαστρεντερίτιδας που σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες στην περιοχή μας, ο Δήμος Ελασσόνας καλεί τους κατοίκους να καταναλώνουν εμφιαλωμένο νερό για τις επόμενες ημέρες, έως ότου εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια των κρουσμάτων, που διερευνώνται σε συνεργασία με την Διεύθυνση Υγιεινής Λάρισας.

Έχουν παρατηρηθεί και στο παρελθόν αυξημένα κρούσματα γαστρεντερίτιδας ιδιαίτερα μετά από έντονες βροχοπτώσεις. Για το λόγο αυτό ο Δήμος Ελασσόνας και η Διεύθυνση Υγιεινής παρακολουθούν το φαινόμενο συστηματικά επιθυμώντας να διερευνήσουν εάν οι βροχοπτώσεις επηρεάζουν την ποιότητα του πόσιμου νερού.

Το Γραφείο Τύπου

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Δηλώσεις συμμετοχής έως 10 Ιουνίου

article thumbnail

Κυριακή 31 Μαΐου 2026 | Καρυά Ολύμπου

article thumbnail

Στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής προστασίας «Αντώνης & Στέλλα Κύρκου»

article thumbnail

Σε συνεδρίαση το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας

article thumbnail

Μια σημαντική απόφαση κοινωνικής στήριξης έλαβε πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ελασσόνας, απαλλάσσοντας τις τρίτεκνες, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οι [ ... ]