Σε Σαραντάπορο, Πύθιο και Καλύβια τα συνεργεία καθαριότητας και πρασίνου

Share

kalyv24123

Στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Ελασσόνας συνεχίζονται οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος Βορείου Τομέα σε συνεργασία με την υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου.

Τις τελευταίες ημέρες, συνεργεία του δήμου πραγματοποίησαν καθαρισμούς και συντηρήσεις κοινόχρηστων χώρων στις Κοινότητες Σαρανταπόρου, Πυθίου και Καλυβίων με την καθοδήγηση των κατά τόπους προέδρων.

Η υπηρεσία καθαριότητας και πρασίνου προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες σε όλες τις κοινότητες του δήμου με συνεργεία που αποτελούνται από εργάτες καθαριότητας, εργάτες πρασίνου, αποψιλωτές και χειριστές μηχανημάτων έργου. Ο προγραμματισμός Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Γ. Νάνου περιλαμβάνει εργασίες καθαριότητας και συντήρησης κοινόχρηστων χώρων σε όλες τις κοινότητες των δημοτικών ενοτήτων Ολύμπου και Σαρανταπόρου.

Σε συνέχεια των εντατικών εργασιών καθαριότητας σε όλο το δήμο, η Υπηρεσία Καθαριότητας κάνει έκκληση σε όλους τους κατοίκους να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2493024900 για θέματα καθαριότητας και πρασίνου, προκειμένου να αποφεύγεται η ανεξέλεγκτη εναπόθεση απορριμμάτων και ογκωδών αντικειμένων σε δρόμους ή πεζοδρόμια.

kalyv24121   kalyv24122

pyth24121   pyth24122

sar24121   sar24122

sar24123   sar24124

sar24125

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ «ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ 5 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ (ΓΑΛΑ, ΚΡΕΑΣ, ΚΡΑΣΙ, ΜΕΛΙ & ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ)»

article thumbnail

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600,00 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετ [ ... ]

article thumbnail

Καθαρισμός οικοπεδικών εκτάσεων και λοιπών ακάλυπτων χώρων

article thumbnail

Με εκπροσώπους των γονέων μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ελασσόνας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να συζητήσου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά τους ήρωες και τους πολεμιστές της επανάστασης με δοξολογία στο Μητροπο [ ... ]