Συνεργασία Γάτσα-Κουκοδήμου με επίκεντρο τον Όλυμπο

Share

dimarxoskaterinis

Τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κ. Κουκοδήμο υποδέχτηκε την περασμένη εβδομάδα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά και αναμνηστικά δώρα.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η συνεργασία των δύο δήμων για την ολοκλήρωση της μελέτης βελτίωσης δασικής οδοποιίας μεταξύ των κοινοτήτων Πέτρας και Κοκκινοπηλού και την αξιοποίηση της ευρύτερης περιοχής του Ολύμπου.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας ευχαρίστησε τον κ. Κουκοδήμο για την αποδοχή της πρόσκλησής του και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είχα τη χαρά να υποδεχτώ στο δημαρχείο Ελασσόνας τον αγαπητό φίλο, δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο, να συζητήσουμε για την πορεία της συνεργασίας μας και να επιβεβαιώσουμε το ενδιαφέρον των δύο πλευρών για την οδική σύνδεση Πέτρας - Κοκκινοπηλού. Ο Κώστας Κουκοδήμος έχει επιδείξει αποφασιστικότητα και ισχυρή θέληση για την προώθηση του έργου αυτού και την ανάλογη χρηματοδότησή του από τα αρμόδια υπουργεία. Ο Δήμος Ελασσόνας επεξεργάζεται τη μελέτη του Δασαρχείου Ελασσόνας που αφορά στη χωρική του αρμοδιότητα, προκειμένου να επικαιροποιηθεί και να υλοποιηθεί σε συνάρτηση με τη μελέτη του τμήματος αρμοδιότητας του Δήμου Κατερίνης. Είναι ενθαρρυντικό ότι υπάρχει στενή και εποικοδομητική συνεργασία τόσο των αιρετών όσο και των υπηρεσιακών παραγόντων των δήμων μας, για να αναδείξουμε το φυσικό κάλλος της περιοχής και να προστατεύσουμε το δάσος από φυσικές και άλλες καταστροφές».

Ο κ. Γάτσας πρόσφερε στον δήμαρχο Κατερίνης το έμβλημα του Δήμου Ελασσόνας και το επετειακό λεύκωμα για την απελευθέρωση της Ελασσόνας, τονίζοντας τους δεσμούς της Ελασσόνας με την Κατερίνη, καθώς αποτελεί τόπο κατοικίας δημοτών από τις κοινότητες Λιβαδίου, Κοκκινοπηλού, Λόφου, Δολίχης κ.α.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

article thumbnail

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ «ΕΛΛΑΔΑ 2021»

article thumbnail

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

article thumbnail

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ | 27 Ιουνίου - 1 Ιουλίου 2021

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 11:03
Έκτακτο Δελτίο Κακοκαιρίας EMY
article thumbnail

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ