Σε Φλάμπουρο, Σκοπιά και Σπαρμό εντατικές εργασίες καθαριότητας και πρασίνου

Share

flampouro18011

Στη δημοτική ενότητα Ολύμπου του Δήμου Ελασσόνας συνεχίστηκαν την περασμένη εβδομάδα οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος Βορείου Τομέα σε συνεργασία με την υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου.

Συνεργεία του δήμου πραγματοποίησαν καθαρισμούς και συντηρήσεις κοινόχρηστων χώρων στους ορεινούς οικισμούς Φλαμπούρου, Σκοπιάς και Σπαρμού με την καθοδήγηση του προέδρου της κοινότητας Φλαμπούρου.

Ο προγραμματισμός Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Γ. Νάνου περιλαμβάνει εργασίες καθαριότητας και συντήρησης κοινόχρηστων χώρων σε όλες τις κοινότητες των δημοτικών ενοτήτων Ολύμπου, Σαρανταπόρου, Λιβαδίου και Καρυάς, με συνεργεία που αποτελούνται από εργάτες καθαριότητας, εργάτες πρασίνου, αποψιλωτές και χειριστές μηχανημάτων έργου.

Σε συνέχεια των εντατικών εργασιών καθαριότητας σε όλο το δήμο, η Υπηρεσία Καθαριότητας κάνει έκκληση σε όλους τους κατοίκους να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2493024900 για θέματα καθαριότητας και πρασίνου, προκειμένου να αποφεύγεται η ανεξέλεγκτη εναπόθεση απορριμμάτων και ογκωδών αντικειμένων σε δρόμους ή πεζοδρόμια.

flampouro18012   skopiasparmos18011

skopiasparmos18012   skopiasparmos18013

skopiasparmos180114
 

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη θετική ανταπόκριση της εταιρείας Α/Β Βασιλόπουλος στο αίτημα του Δήμου για τη δημιουργία δύο (2) θέσεων σ [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας ενημερώνει τους κατοίκους των Κοινοτήτων Μεγάλου Ελευθεροχωρίου, Βερδικούσιας, Κρανέας, Καρυάς, Κρυόβρυσης και Συκαμινέας, οι οποίοι υπέστησαν  [ ... ]

article thumbnail

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2025 η τελετή βράβευσης του 1ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Συγγραφής Διηγήματος, Παραμυθιού και Θεατ [ ... ]

article thumbnail

Τα Χορωδιακά Σύνολα του Δήμου Ελασσόνας παρουσίασαν το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου τη χριστουγεννιάτικη συναυλία με τίτλο «Ωσαννά εν τοις υψίστοις», στην κατάμεστη αίθ [ ... ]