Ο Δήμος Ελασσόνας μέσω της εφαρμογής GI-POLIS ενημερώνει τους πολίτες άμεσα – γρήγορα – δωρεάν

Share

gipolis01

Με στόχο την ενημέρωση των δημοτών, σε κάθε περίσταση που κρίνεται επείγουσα ή αναγκαία, ο Δήμος Ελασσόνας προχώρησε σε ένα ακόμα βήμα για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, ενεργοποιώντας την εφαρμογή GI-POLIS, ώστε μέσω αποστολής μηνυμάτων, στις κινητές συσκευές ή στο tablet (Mobile Push Notifications), να λαμβάνουν οι πολίτες άμεσα μηνύματα, ενημερώσεις και έκτακτες ειδοποιήσεις (push notifications) από τις υπηρεσίες του δήμου.

Αξιοποιώντας το σύστημα GI-POLIS, ιδίως για τους πολίτες που έχουν πληγεί από το σεισμό, ο δήμος θα αποστέλλει χρήσιμες πληροφορίες για τη διάθεση προϊόντων, τα καθημερινά γεύματα και την ώρα παράδοσης τους, τις αιτήσεις που μπορούν να κάνουν οι σεισμόπληκτοι για οικονομική ενίσχυση, την πορεία των καταγραφών των ζημιών και οτιδήποτε άλλο στην προκειμένη περίπτωση θα τους διευκολύνει.

Σε δήλωση του ο δήμαρχος κ. Γάτσας τόνισε: «Κάνουμε ακόμη ένα βήμα στην προσπάθεια ενίσχυσης της επικοινωνίας ανάμεσα στο Δήμο και τους πολίτες. Αναβαθμίζουμε την ποιότητα της επικοινωνίας μας, ώστε οι πολίτες να μπορούν να λαμβάνουν άμεσα μηνύματα και ειδοποιήσεις μέσω της εφαρμογής Gi – Polis η οποία είναι δωρεάν και η χρήση της παραμένει ανώνυμη. Ο Δήμος μας, ακολουθεί τις δυνατότητες που παρέχει η τεχνολογία και καθημερινά θα βρίσκεται δίπλα στους πολίτες, για την έγκαιρη και άμεση ενημέρωση τους».

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο πολίτης είναι να εγκαταστήσει την εφαρμογή μέσω του Google Play για τους χρήστες συσκευών Android ή του APP Store για τους χρήστες συσκευών IOS.

Τα Βήματα είναι τα εξής:

1. Μπαίνουμε στο Google Play ή στο App Store και πληκτρολογούμε στην αναζήτηση Gi-polis.

2. Επιλέγουμε την εφαρμογή και πατάμε εγκατάσταση .

3. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση πατάμε «άνοιγμα».

4. Από τις ρυθμίσεις (το γρανάζι πάνω δεξιά) πάμε στο «Επιλέξτε Δήμο» και επιλέγουμε το Δήμο Ελασσόνας.

5. Εν συνέχεια επιλέγουμε την ηλικιακή ομάδα και το φύλλο και κάνουμε αποθήκευση ( πλέον είμαστε έτοιμοι να λαμβάνουμε κάθε έκτακτη ενημέρωση)

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

article thumbnail

Επιστολή στον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Λάρισας απέστειλε την περασμένη εβδομάδα ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, ζητώντας να πραγματοποιηθούν αυτοψίες και έλεγχοι  [ ... ]

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 05:16
Στην Ελασσόνα αύριο Τετάρτη Rapid Tests
article thumbnail

Στην Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας θα βρίσκεται αύριο Τετάρτη 14 Απριλίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00μ.μ, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε συνεργασία [ ... ]

article thumbnail

ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Ν. ΓΑΤΣΑΣ

article thumbnail

Σε χωριά της Ποταμιάς θα βρίσκονται αύριο Τρίτη 13 Απριλίου κλιμάκια του ΕΟΔΥ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Δήμο Ελασσόνας, για δειγματοληπτικ [ ... ]