Από 1η Απριλίου με ραντεβού οι δηλώσεις άρδευσης στο Δήμο Ελασσόνας

Share

ardeiusiagrotes

Πρόστιμο 20 € για εκπρόθεσμες δηλώσεις

Από την 1η Απριλίου και μόνο με ραντεβού θα μπορούν φέτος να καταθέσουν τις δηλώσεις τους οι ενδιαφερόμενοι αρδευτές για την αρδευτική περίοδο 2021, που ξεκινά στις 25 Απριλίου και διαρκεί έως τις 25 Σεπτεμβρίου.

Όπως προβλέπεται στον Κανονισμό άρδευσης του Δήμου Ελασσόνας, όσοι επιθυμούν να κάνουν χρήση του δημοτικού δικτύου, θα πρέπει να δηλώσουν τις αρδευόμενες καλλιέργειες, να καταβάλουν τα τέλη άρδευσης σε 5 άτοκες μηνιαίες δόσεις και να τηρούν το ωρολόγιο πρόγραμμα που καταρτίζεται για κάθε τοπικό δίκτυο.

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η τιμολογιακή πολιτική διαμορφώθηκε φέτος κατά μέσο όρο στα ίδια με πέρσι επίπεδα, εκτός από τις πλέον υδροβόρες καλλιέργειες, βαμβάκι, καλαμπόκι, καπνός και μηδική, που παρουσιάζουν αύξηση.

Για πρώτη φορά εφαρμόζεται φέτος η επιβολή προστίμου 20,00 ευρώ για όλες τις εκπρόθεσμες δηλώσεις, δηλαδή τις δηλώσεις που θα κατατεθούν μετά τις 30 Απριλίου 2021.

Ο Δήμος Ελασσόνας καλεί όλους τους αρδευτές να καταθέσουν τις δηλώσεις τους εμπρόθεσμα από 1/4 έως 30/4, προκειμένου να καταρτισθούν εγκαίρως τα ωρολόγια προγράμματα και να αποφευχθούν καθυστερήσεις και περιττές δαπάνες. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να κλείσουν το ραντεβού τους στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πολιτών 24930-24444.

Επισημαίνεται ότι δεν έχουν δικαίωμα χρήσης του δικτύου όσοι οφείλουν τέλη άρδευσης από προηγούμενα έτη και δεν έχουν κάνει ρύθμιση οφειλών.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

article thumbnail

Επιστολή στον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Λάρισας απέστειλε την περασμένη εβδομάδα ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, ζητώντας να πραγματοποιηθούν αυτοψίες και έλεγχοι  [ ... ]

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 05:16
Στην Ελασσόνα αύριο Τετάρτη Rapid Tests
article thumbnail

Στην Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας θα βρίσκεται αύριο Τετάρτη 14 Απριλίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00μ.μ, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε συνεργασία [ ... ]

article thumbnail

ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Ν. ΓΑΤΣΑΣ

article thumbnail

Σε χωριά της Ποταμιάς θα βρίσκονται αύριο Τρίτη 13 Απριλίου κλιμάκια του ΕΟΔΥ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Δήμο Ελασσόνας, για δειγματοληπτικ [ ... ]