Ζημίες και στα ελαιόδεντρα στο Δήμο Ελασσόνας

Share

pagetoselia

Επιστολή στον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Λάρισας απέστειλε την περασμένη εβδομάδα ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, ζητώντας να πραγματοποιηθούν αυτοψίες και έλεγχοι για τις ζημίες σε ελαιόδεντρα στο Δήμο Ελασσόνας, χωρίς να είναι εκ των προτέρων γνωστά τα αίτια της ζημίας.

Η επιστολή του Δημάρχου έχει ως εξής:

ΘΕΜΑ: Ζημιές σε ελαιόδεντρα στην περιοχή του Δήμου Ελασσόνας

Το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει κοινωνοί διαμαρτυριών πολλών ελαιοπαραγωγών του Δήμου μας που μας αναφέρουν φαινόμενα όπως ξηράνσεις δέντρων, κλάδων, κλαδίσκων κ.α.

Συναισθανόμενοι την ανησυχία τους που για μια ακόμη χρονιά πλήττονται από ακραία καιρικά φαινόμενα ( παγετοί κ.α.) και βλέπουν τις καλλιέργειες τους να καταστρέφονται, παρακαλούμε όπως μεταβεί κλιμάκιο για αυτοψία και για τις δικές σας περαιτέρω ενέργειες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΑΤΣΑΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Δηλώσεις συμμετοχής έως 10 Ιουνίου

article thumbnail

Κυριακή 31 Μαΐου 2026 | Καρυά Ολύμπου

article thumbnail

Στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής προστασίας «Αντώνης & Στέλλα Κύρκου»

article thumbnail

Σε συνεδρίαση το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας

article thumbnail

Μια σημαντική απόφαση κοινωνικής στήριξης έλαβε πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ελασσόνας, απαλλάσσοντας τις τρίτεκνες, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οι [ ... ]