Συνεχίζεται η λειτουργία γραφείου στην Ελασσόνα από τη Δ.Α.Ε.Φ.Κ.- Κ.Ε.

Share

fotoseismos

Ενημέρωση πολιτών και παραλαβή αιτήσεων

Στα πλαίσια ενημέρωσης των πληγέντων πολιτών μετά τον καταστροφικό σεισμό της 3ης Μαρτίου, ξεκινάει η λειτουργία γραφείου για τις επόμενες εβδομάδες στο Δήμο Ελασσόνας από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Κεντρικής Ελλάδος (Δ.Α.Ε.Φ.Κ.- Κ.Ε.) του Υπουργείου ΥΠΟ.ΜΕ.

Η λειτουργία των γραφείων θα γίνεται αποκλειστικά με την παρουσία υπαλλήλου της Υπηρεσίας, για συγκεκριμένες ημέρες, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της ΔΕΥΑ Ελασσόνας ( Πνευματικό Κέντρο ) και το τηλέφωνο επικοινωνίας για τις ημέρες εξυπηρέτησης θα είναι το 24930-25053.

Σκοπός του γραφείου είναι η ενημέρωση των πληγέντων πολιτών και η παραλαβή κάθε είδους απαιτούμενων αιτήσεων στη διαδικασία αποκατάστασης των πληγέντων κτιρίων αλλά και στην επίλυση του προβλήματος προσωρινής στέγασής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξυπηρετηθούν ακολούθως:

Εβδομάδα από 22-06-2021 έως 25-06-2021 :

Πέμπτη 24/06 -Παρασκευή 25/06

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Συνάντηση με πρωτοβουλία των Ποντιακών Συλλόγων της επαρχίας Ελασσόνας πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν [ ... ]

article thumbnail

Κυριακή 5 Απριλίου 2026 | Τσαριτσάνη

article thumbnail

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, ο Δήμος Ελασσόνας διοργανώνει, μέσω της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ελασσόνας και σε συνεργασία με τη Γυ [ ... ]

article thumbnail

Δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις για τους κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Πυθίου υλοποιεί η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ελασσόνας, σε συ [ ... ]