Σε κυκλοφορία το νέο υπερσύγχρονο αναρροφητικό σάρωθρο ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Share

sarothro28064

Σημαντική ενίσχυση στον τομέα της καθημερινότητας του Δήμου Ελασσόνας αποτελεί η προμήθεια και παράδοση του νέου υπερσύγχρονου αναρροφητικού σαρώθρου χωρητικότητας 5 κυβικών μέτρων για τον καθαρισμό των δρόμων στην πόλη και τις κοινότητες.

Το νέο αναρροφητικό σάρωθρο παραδόθηκε στην κυκλοφορία την περασμένη Τετάρτη 23 Ιουνίου και η δοκιμαστική παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης από τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας, παρουσία του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα και των αντιδημάρχων Γ. Κατσιούρα και Ιω. Νάνου. Το κόστος απόκτησης του σαρώθρου ανήλθε στο ποσό των 210.527,20 € (με ΦΠΑ) και η προμήθειά του χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Ο Δήμος Ελασσόνας επενδύει μετά από πολλά χρόνια στον τομέα της καθαριότητας και ανανεώνει τον στόλο του με τα νέα οχήματα που αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά τις επιχειρησιακές δυνατότητες της υπηρεσίας. Ήδη τους τελευταίους μήνες έχουν παραδοθεί στο Δήμο Ελασσόνας ακόμη δύο καινούρια απορριμματοφόρα οχήματα που δίνουν καθημερινά τη μάχη για την αποκομιδή των απορριμμάτων και των ανακυκλώσιμων συσκευασιών.

Το νέο αναρροφητικό σάρωθρο παραδόθηκε στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Ελασσόνας από την ανάδοχο εταιρεία «Δ. Φ. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» μετά από ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας τόνισε: «Η καθημερινότητα αποτελεί βασική προτεραιότητα της διοίκησής μας και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε με νέο εξοπλισμό να γίνει πιο εύκολη και πιο αποτελεσματική η υπηρεσία καθαριότητας. Παραλάβαμε μία υπηρεσία καθαριότητας υποβαθμισμένη, υποστελεχωμένη και αναποτελεσματική. Ωστόσο, πετύχαμε σε λίγους μόλις μήνες να οργανώσουμε το στόλο και τις υπηρεσίες των εργαζομένων, να προσφέρουμε μέσα προστασίας και να αποδώσει η υπηρεσία τα μέγιστα. Σήμερα θέτουμε σε λειτουργία το νέο αναρροφητικό σάρωθρο που αναβαθμίζει την υπηρεσία καθαριότητας και κατ' επέκταση τις υπηρεσίες καθημερινότητας που προσφέρει ο δήμος».

Κατά την παρουσίαση του οχήματος, παρουσία του υπεύθυνου χειριστή του δήμου, δόθηκαν οδηγίες για τη σωστή χρήση του και την αξιοποίηση στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

sarothro28061   sarothro28062

sarothro28063

{bacckbutton}

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Απινιδωτής θα βρίσκεται σε κάθε γήπεδο κατά την διάρκεια του αγώνα

article thumbnail

Επιπλέον 5 εξωτερικούς απινιδωτές (μηχανήματα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης) τοποθέτησε σε κοινότητες του Δήμου Ελασσόνας ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασί [ ... ]

article thumbnail

Δημοπρασία για την εκμίσθωση του Δημοτικού Ξενώνα Καρυάς διενεργεί ο Δήμος Ελασσόνας, σύμφωνα με τους όρους που καθορίστηκαν από την Οικονομική Επιτροπή του δήμο [ ... ]

article thumbnail

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την  [ ... ]

article thumbnail

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ