Κάλεσμα για εμβολιασμό όλων των δημοτών από το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας

Share
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
16/8/2021
dimarxeioelassonas

Τη συμμετοχή όλων των κατοίκων στο πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της COVID-19 ζητά με ψήφισμα – κάλεσμά του ο Δήμος Ελασσόνας μετά από απόφαση που ελήφθη πρόσφατα από το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας.

Οι επικεφαλής των παρατάξεων τόνισαν την ανάγκη να εμβολιαστεί ο πληθυσμός και να χτισθεί τείχος ανοσίας έναντι του νέου κορωνοϊού. Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης ζήτησε να αναδειχθούν οι ευθύνες της κυβέρνησης για τις ελλείψεις και τις αδυναμίες του εθνικού συστήματος υγείας. Το τελικό κείμενο του ψηφίσματος υπερψηφίστηκε από τις παρατάξεις Γάτσα – Καρανίκα και την παράταξη «Αλλάζουμε» του Ν. Ευαγγέλου.

Το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας αναφέρει αναλυτικά:

«Η πανδημία έχει δοκιμάσει σκληρά την κοινωνία μας, έχει κοστίσει τη ζωή εκατομμυρίων συνανθρώπων μας, δημιούργησε μια μεγάλη οικονομική και κοινωνική κρίση, έχει αλλάξει τον τρόπο που ζούμε και σκεπτόμαστε.

Ο εμβολιασμός είναι η λύση στην πανδημία και ο πιο αξιόπιστος τρόπος προστασίας των αγαπημένων μας. Είναι πράξη ευθύνης απέναντι στο υγειονομικό προσωπικό που με αυταπάρνηση έχει κρατήσει όρθιο το σύστημα υγείας και αλληλεγγύης απέναντι στις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας.

Τα εμβόλια είναι διαθέσιμα, έχουν υποβληθεί σε πολύ αυστηρές κλινικές μελέτες, ώστε να είναι βέβαιο ότι είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, καθώς και κατάλληλα για τον εμβολισμό όλων. Είναι δώρο της επιστήμης στην ανθρωπότητα και κάθε δόση που χορηγείται, προσθέτει ένα λιθαράκι στο τείχος ανοσίας που υψώνουμε απέναντι στην πανδημία.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ελασσόνας καλεί τους Δημότες και τους κατοίκους του Δήμου μας να εμβολιαστούν κατά της πανδημίας Covid 19. Εμβολιαζόμαστε, κερδίζουμε πίσω τη ζωή μας και επιστρέφουμε στην κανονικότητα.

Ενωμένοι, σύντομα θα είμαστε όλοι ασφαλείς και ελεύθεροι!»

 

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους πριν από την έναρξη της αρδευτικής περιόδου καλεί ο Δήμος Ελασσόνας τους αρδευτές που οφείλουν και θα κληθούν μέσα στις επόμενε [ ... ]

article thumbnail

Δευτέρα 15 Απριλίου, ώρα 19:00, Αίθουσα ΚΔΒΜ Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας

article thumbnail

Πρόσκληση σε νέους και νέους να εγγραφούν στο μητρώο νέων για τη συμμετοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων απηύθυναν σήμερα με συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε  [ ... ]

article thumbnail

Τη νέα Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Ελασσόνας εξέλεξε με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας, η οποία αποτελείται από δραστήριες γυναίκε [ ... ]

article thumbnail

Τη σύμβαση του εμβληματικού έργου «Παρεμβάσεις αναβάθμισης δημόσιου χώρου για τη δημιουργία του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) του Δήμου Ελασσόνας» υπέγραψαν  [ ... ]