Ξεκίνησαν οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί στο Δήμο Ελασσόνας

Share

emvoliasmoskatoikon

Έχουν ξεκινήσει στο Δήμο Ελασσόνας , οι κατ' οίκον εμβολιασμοί ατόμων που επιθυμούν να εμβολιαστούν αλλά δεν δύνανται να μετακινηθούν.

Το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας έχει συγκροτήσει κινητή μονάδα εμβολιασμών, αποτελούμενη από γιατρό και νοσηλευτή ενώ ο Δήμος Ελασσόνας συνδράμει στην προσπάθεια αυτή με την παροχή οχήματος και οδηγού για τη διευκόλυνση του έργου των εμβολιασμών κατ' οίκον.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν, από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-14:00, στο τηλέφωνο 2493024444.

Για την καταγραφή των ενδιαφερομένων είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία:

 Ονοματεπώνυμο

 Διεύθυνση

 Τηλέφωνο

 ΑΜΚΑ

Ο εμβολιασμός πραγματοποιείται με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Ο Δήμος Ελασσόνας συμμετέχει ενεργά στην Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού των πολιτών κατά της Covid-19 και συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των ευπαθών ομάδων και των κοινωνικά αδύναμων δημοτών.

Δημοτικά Νέα

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2026 10:18
Προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας
article thumbnail

article thumbnail

Η Αντιδημαρχία Αθλητισμού, Βιώσιμης Κινητικότητας και Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου Ελασσόνας καλεί όλα τα αθλητικά σωματεία που εδρεύουν ή δραστηριοποιούν [ ... ]

article thumbnail

Με ένα σύγχρονο σύστημα αυτόματης τηλεοπτικής μετάδοσης αγώνων καλαθοσφαίρισης θα εξοπλιστεί το Κλειστό Γυμναστήριο Ελασσόνας, μετά την έγκριση του Δημοτικού Σ [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας ανακοινώνει ότι άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων χορήγησης voucher για τους παιδικούς σταθμούς σχολικής περιόδου 2026-2027.