Ξεκίνησαν οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί στο Δήμο Ελασσόνας
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Δελτία Τύπου
- Δημιουργηθηκε στις Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 11:04
Έχουν ξεκινήσει στο Δήμο Ελασσόνας , οι κατ' οίκον εμβολιασμοί ατόμων που επιθυμούν να εμβολιαστούν αλλά δεν δύνανται να μετακινηθούν.
Το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας έχει συγκροτήσει κινητή μονάδα εμβολιασμών, αποτελούμενη από γιατρό και νοσηλευτή ενώ ο Δήμος Ελασσόνας συνδράμει στην προσπάθεια αυτή με την παροχή οχήματος και οδηγού για τη διευκόλυνση του έργου των εμβολιασμών κατ' οίκον.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν, από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-14:00, στο τηλέφωνο 2493024444.
Για την καταγραφή των ενδιαφερομένων είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία:
Ονοματεπώνυμο
Διεύθυνση
Τηλέφωνο
ΑΜΚΑ
Ο εμβολιασμός πραγματοποιείται με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.
Ο Δήμος Ελασσόνας συμμετέχει ενεργά στην Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού των πολιτών κατά της Covid-19 και συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των ευπαθών ομάδων και των κοινωνικά αδύναμων δημοτών.
Δημοτικά Νέα
Σύστημα αυτόματης τηλεοπτικής μετάδοσης αγώνων αποκτά το Κλειστό Γυμναστήριο Ελασσόνας
Δήλωση του Δημάρχου για την ανάληψη των βουλευτικών καθηκόντων του Γιάννη Καριπίδη
Διακοπή υδροδότησης σε οδούς της Ελασσόνας λόγω προγραμματισμένων εργασιών – Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026






















