Γ. Καριπίδης: «Χωρίς Ακτινολογικό το Κ.Υ. Ελασσόνας»

Share

karipidiskentroygeias

Τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας κ. Ιωάννης Καριπίδης επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας και είχε συνάντηση με την Διευθύντρια του Κ.Υ. Ελασσόνας κ. Τριανταφυλλιά Καφφέ και εργαζόμενους από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Επισημάνθηκε ο σημαντικός ρόλος του Κ.Υ. Ελασσόνας για την υγεία των συμπολιτών μας, η συμμετοχή του στο πρόγραμμα εμβολιασμών κατά του Covid-19 και η ανάγκη να λειτουργούν επαρκώς και εξοπλισμένα όλα τα τμήματά του.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Καριπίδης δήλωσε: «Προβληματιστήκαμε όλοι με την μη λειτουργία του ακτινολογικού εργαστηρίου, λόγω συνταξιοδότησης του ακτινολόγου γιατρού και των δύο χειριστριών των μηχανημάτων. Από τη Δευτέρα 11/10/2021 το ακτινολογικό εργαστήριο παραμένει κλειστό, γεγονός το οποίο δημιουργεί δύσκολες καταστάσεις, όσον αφορά τη διάγνωση και θεραπεία των ασθενών. Σαν Δήμος Ελασσόνας κάνουμε έκκληση στην 5η Υ.Π.Ε. να κινητοποιηθεί ώστε να βρεθούν άμεσα ακτινολόγος γιατρός και χειριστής. Η τοπική αυτοδιοίκηση στέκεται ενεργά στο πλευρό των ασθενών και ζητά να λυθεί το θέμα τάχιστα. Η δημόσια υγεία είναι κατάκτηση και σαν τέτοια την υπερασπιζόμαστε».

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής για το 4ο Καλοκαιρινό Αθλητικό Camp του Δήμου Ελασσόνας έως τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2026.

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, προσκαλεί τους μαθητές των Δημοτικών και Γυμνασίων της περιοχής μας να γνω [ ... ]

article thumbnail

Τρεις ημέρες αφιερωμένες στο περιβάλλον, τη δημιουργία, τον πολιτισμό και τη συμμετοχή έρχονται στον Δήμο Ελασσόνας. Οι «Ημέρες Περιβάλλοντος 7» επιστρέφουν δυνα [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας και το τμήμα Πολιτικής Προστασίας ενημερώνει τους δημότες ότι στο πλαίσιο της πρόληψης και προστασίας από πυρκαγιές, ισχύει και φέτος η υποχρέω [ ... ]

article thumbnail

Δηλώσεις συμμετοχής έως 10 Ιουνίου