Γ. Καριπίδης: «Χωρίς Ακτινολογικό το Κ.Υ. Ελασσόνας»

Share

karipidiskentroygeias

Τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας κ. Ιωάννης Καριπίδης επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας και είχε συνάντηση με την Διευθύντρια του Κ.Υ. Ελασσόνας κ. Τριανταφυλλιά Καφφέ και εργαζόμενους από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Επισημάνθηκε ο σημαντικός ρόλος του Κ.Υ. Ελασσόνας για την υγεία των συμπολιτών μας, η συμμετοχή του στο πρόγραμμα εμβολιασμών κατά του Covid-19 και η ανάγκη να λειτουργούν επαρκώς και εξοπλισμένα όλα τα τμήματά του.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Καριπίδης δήλωσε: «Προβληματιστήκαμε όλοι με την μη λειτουργία του ακτινολογικού εργαστηρίου, λόγω συνταξιοδότησης του ακτινολόγου γιατρού και των δύο χειριστριών των μηχανημάτων. Από τη Δευτέρα 11/10/2021 το ακτινολογικό εργαστήριο παραμένει κλειστό, γεγονός το οποίο δημιουργεί δύσκολες καταστάσεις, όσον αφορά τη διάγνωση και θεραπεία των ασθενών. Σαν Δήμος Ελασσόνας κάνουμε έκκληση στην 5η Υ.Π.Ε. να κινητοποιηθεί ώστε να βρεθούν άμεσα ακτινολόγος γιατρός και χειριστής. Η τοπική αυτοδιοίκηση στέκεται ενεργά στο πλευρό των ασθενών και ζητά να λυθεί το θέμα τάχιστα. Η δημόσια υγεία είναι κατάκτηση και σαν τέτοια την υπερασπιζόμαστε».

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Τη σύμβαση για τη δημιουργία νέων θέσεων ταφής σε έξι κοιμητήρια του Δήμου Ελασσόνας και εργασίες συντήρησης σε τρία από αυτά υπέγραψε πρόσφατα ο δήμαρχος Ελασσό [ ... ]

article thumbnail

Σε μια κίνηση διαφάνειας και εκσυγχρονισμού του μητρώου αρδευτών του Δήμου Ελασσόνας για το 2022, προχώρησε η δημοτική αρχή, δημοσιεύοντας τα στοιχεία αρδευόμενων  [ ... ]

article thumbnail

Νέα χρηματοδότηση εξασφάλισε ο Δήμος Ελασσόνας με το ποσό των 255.905,76 € για το έργο «Βιώσιμη μικροκινητικότητα μέσω συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων».

article thumbnail

Κατάθεση νέας συμπληρωματικής πρότασης στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ»

article thumbnail

Κυριακή 22 Μαΐου 2022 | Καρυά Ολύμπου