Νέοι Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι στο Δήμο Ελασσόνας

Share

dimarxeioelassonas

Τα ονόματα των νέων Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων Συμβούλων, καθώς και το αντικείμενο ευθύνης τους, ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη 27 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας.

Ο κ. Γάτσας, παρουσιάζοντας το νέο σχήμα της Δημοτικής Αρχής, με αλλαγές σε πρόσωπα και αρμοδιότητες, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ανακοινώνω σήμερα τους νέους Αντιδημάρχους και Εντεταλμένους Συμβούλους και τις αρμοδιότητες που ο καθένας θα έχει για το επόμενο διάστημα, συνεχίζοντας το έργο που ξεκινήσαμε μαζί το 2019 με τον ίδιο ζήλο και αποφασιστικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τους απερχόμενους αντιδημάρχους για τη σημαντική δουλειά που έκανε ο καθένας στον τομέα ευθύνης του και να τους διαβεβαιώσω ότι η προσφορά τους και η συνεργασία μας θα συνεχιστεί με τη συμμετοχή τους στα Συμβούλια, τις Επιτροπές και σε άλλες θέσεις ευθύνης. Στους νέους αντιδημάρχους και εντεταλμένους συμβούλους, οι οποίοι αναλαμβάνουν τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους, με ακλόνητη την πεποίθηση ότι θα κάνουν ό,τι καλύτερο για να ανταποκριθούν με επιτυχία στα καθήκοντά τους».

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου Ελασσόνας, που θα πλαισιώνουν τον Δήμαρχο για το επόμενο διάστημα, είναι οι ακόλουθοι:

Καλιακούδας Αθανάσιος - Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Δυτικού Τομέα με αρμοδιότητες σε θέματα ανάπτυξης της Δημοτικής Ενότητας Αντιχασίων και τις κατά τόπον αρμοδιότητες του αντιδημάρχου.

Καρανίκας Δημήτριος – Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού & Πολεοδομίας με αρμοδιότητες σε θέματα προγραμματισμού, οργάνωσης και ανάπτυξης και αρμοδιότητες σε θέματα πολεοδομίας και χωροταξικού σχεδιασμού.

Δραγατσίκης Ιωάννης – Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Νοτίου Τομέα με τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής στις ενότητες του Νοτίου Τομέα.

Καρκαβανίδου – Σκρέτα Ευφροσύνη – Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Κοινωνικής Πρόνοιας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη με τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Διοίκησης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, της κοινωνικής πρόνοιας και κοινωνικής υποστήριξης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας και της εθιμοτυπίας.

Πασχόπουλος Κωνσταντίνος – Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης με αρμοδιότητες σε θέματα πολιτισμού, αθλητισμού, νεολαίας, παιδείας και διά βίου μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας

Έξαρχος Κωνσταντίνος – Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομίας και Ανάπτυξης με αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομίας & Ανάπτυξης, εκτός της άρδευσης και αρδευτικών δικτύων

Δήμκος Κωνσταντίνος – Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Δ.Ε. Βερδικούσιας και Άρδευσης με αρμοδιότητες σε θέματα ανάπτυξης της Δημοτικής Ενότητας Βερδικούσιας, τις κατά τόπον αρμοδιότητες του αντιδημάρχου και αρμοδιότητες σε θέμα άρδευσης και αρδευτικών δικτύων.

Παπαδημητρίου Χρήστος – Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Βορείου Τομέα με τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής στις ενότητες του Βορείου Τομέα.

Κυριλλίδης Γεώργιος – Εντεταλμένος Σύμβουλος Οικονομικών με αρμοδιότητες τη διαχείριση των οικονομικών θεμάτων του Δήμου, την εποπτεία και το συντονισμό της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

Νάνος Ιωάννης - Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας με αρμοδιότητες το συντονισμό και την εποπτεία των δράσεων πολιτικής προστασίας του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στους προέδρους των κοινοτήτων του Δήμου Ελασσόνας αναφορικά με τις υπηρεσίες που παρέχονται σε όλους τους κατοίκους από το Κέντρο Κο [ ... ]

article thumbnail

Συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ξεκίνησε ο Δήμος Ελασσόνας μέσω του ΚΕΠ Υγείας και του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Ιω. Καριπίδη. Η κινητή μονάδα του ΚΕΘΕΑ θα βρίσκεται σ [ ... ]

article thumbnail

Συνάντηση με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας Αγάπιο Χαρακόπουλο είχε σήμερα ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας.

article thumbnail

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ελασσόνας σε συνεργασία με κλιμάκιο του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην κοινότητα Βερδικούσιας προκειμένου να ενημερωθού [ ... ]

article thumbnail

Αυτοψία στο πεδίο των εργασιών του νέου έργου αντικατάστασης ολοκλήρου του δικτύου ύδρευσης της πόλης της Ελασσόνας, το οποίο ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες, πραγματ [ ... ]