Δήμος Ελασσόνας: «Με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή διαγνωστικό τεστ η είσοδος των πολιτών στις υπηρεσίες του δήμου»

Share

dimoslogo

Από αύριο Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τα νέα μέτρα της Πολιτείας (ΦΕΚ Β' 5138 - 5.11.2021), η είσοδος των πολιτών στις υπηρεσίες του Δήμου Ελασσόνας θα γίνεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικού Rapid Test.

Με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, παρακαλούνται οι πολίτες να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να αποφεύγονται τυχών καθυστερήσεις στην εξυπηρέτησή τους.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Την έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στον Κόμβο Ψηφιακής Ενδυνάμωσης Ηλικιωμένων, ανακοινώνει ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του Πιλοτικού Προγράμματος «Ψ [ ... ]

article thumbnail

Τις νέες αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων και των Εντεταλμένων Συμβούλων ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της Δημοτικής  [ ... ]

article thumbnail

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ελασσόνας ενημερώνει τους δημότες και κάθε ενδιαφερόμενο ότι έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα επικοινωνίας της υπηρεσίας.

article thumbnail

Με ιδιαίτερη επιτυχία και εντυπωσιακή συμμετοχή πολιτών και επισκεπτών ολοκληρώθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ελασσόνας, στο πλαίσιο του Ελασσονίτι [ ... ]

article thumbnail

Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων