Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας για τον απολογισμό του 2020

Share

dimarxeio

ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Σε ειδική δημόσια συνεδρίαση στο κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας συγκαλείται την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας με θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής για το 2020.

Η ειδική συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 7 το βράδυ και θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης και μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ο απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής για το έτος 2020 αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης.

Οι ειδικές συνεδριάσεις αποτελούν μία ευκαιρία ενημέρωσης και παρουσίασης του έργου της δημοτικής αρχής, στις οποίες εκτός από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων μπορούν να τοποθετηθούν και οι πολίτες.

√ Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ειδική συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης θα πρέπει να στείλουν την ηλεκτρονική τους διεύθυνση (email) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , για να τους αποσταλεί η πρόσκληση συμμετοχής και οι οδηγίες σύνδεσης.

√ Όλοι οι πολίτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση σε ζωντανή μετάδοση ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-10459

Σημειώνεται ότι στο χώρο της συνεδρίασης θα τηρηθούν οι υγειονομικές διατάξεις για τις συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Τη σύμβαση για τη δημιουργία νέων θέσεων ταφής σε έξι κοιμητήρια του Δήμου Ελασσόνας και εργασίες συντήρησης σε τρία από αυτά υπέγραψε πρόσφατα ο δήμαρχος Ελασσό [ ... ]

article thumbnail

Σε μια κίνηση διαφάνειας και εκσυγχρονισμού του μητρώου αρδευτών του Δήμου Ελασσόνας για το 2022, προχώρησε η δημοτική αρχή, δημοσιεύοντας τα στοιχεία αρδευόμενων  [ ... ]

article thumbnail

Νέα χρηματοδότηση εξασφάλισε ο Δήμος Ελασσόνας με το ποσό των 255.905,76 € για το έργο «Βιώσιμη μικροκινητικότητα μέσω συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων».

article thumbnail

Κατάθεση νέας συμπληρωματικής πρότασης στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ»

article thumbnail

Κυριακή 22 Μαΐου 2022 | Καρυά Ολύμπου