Δήμος Ελασσόνας: Διαδραστικές συναντήσεις γονέων «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς»

Share

diktyoygeionpoleon

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) σε συνεργασία με το Δήμο Ελασσόνας σας καλεί να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18:15 μ.μ. – 20:00 μ.μ. το οποίο πραγματοποιείται για 7η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β' Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (γονείς, εκπαιδευτικοί), που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση με σκοπό την παρουσίαση θεμάτων σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.

Το σεμινάριο αποτελείται από 2 θεματικές ενότητες με τα εξής θέματα :

 Έκθεση των παιδιών σε βλαβερούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, (προϊόντα, τρόφιμα): πώς το περιορίζουμε;

Εισηγήτρια η Λυδία Κόσσυβα - Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής, Β´ Παιδιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων "Π. & Α. Κυριακού"

 Εμβολιασμοί παιδιών & εφήβων/ασφάλεια εμβολίων

Εισηγητής ο Αθανάσιος Θήριος - Παιδίατρος MSc – Ακαδημαϊκός Υπότροφος ΕΚΠΑ, Μονάδα Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ), Β΄ Παιδιατρική Κλινική Παν/μίου Αθηνών,Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού»,ΠΜΣ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας»

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=s0wvF-b0gAU

Ο συντονισμός και ο σχολιασμός των εισηγήσεων θα γίνεται από την κ. Χρύσα Μπακούλα (Οµ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής ΕΚΠΑ) και τον κ. Νίκο Σπυρίδη ( Αναπλ. Καθηγητής Παιδιατρικής-Λοιμωξιολογίας Β' Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική Νοσοκομείο Παίδων "Π. & Α. Κυριακού )

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Πρόστιμο 20 € για εκπρόθεσμες δηλώσεις

article thumbnail

Μετά από ενημέρωση της ΔΕΔΔΗΕ Ελασσόνας σας ενημερώνουμε ότι για την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 έχει προγραμματιστεί διακοπή ρεύματος στην πόλη της Ελασσόνας και σε π [ ... ]

article thumbnail

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας, ο Δήμος Ελασσόνας έχει πραγματοποιήσει μια σειρά εκδηλώσεων, οι οποίες θα ολοκληρωθούν σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίο [ ... ]

article thumbnail

Να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους πριν από την έναρξη της αρδευτικής περιόδου καλεί ο Δήμος Ελασσόνας τους αρδευτές που οφείλουν και θα κληθούν μέσα στις επόμενε [ ... ]

article thumbnail

Δευτέρα 15 Απριλίου, ώρα 19:00, Αίθουσα ΚΔΒΜ Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας