Συνάντηση Δημάρχου Ελασσόνας με εκπροσώπους των «Σφαγείων Ολύμπου»

Share

sfageiaolympou2

Με τον πρόεδρο της ΣΦΑΓΕΙΑ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΕ κ. Αθ. Στούπα, τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Ελ. Καϊμακάμη και τον νέο μισθωτή του σφαγείου κ. Αν. Καραναστάση συναντήθηκε πρόσφατα ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας, με την ευκαιρία της υπογραφής του συμφωνητικού μίσθωσης.

Ο κ. Στούπας ενημέρωσε τον δήμαρχο για τη μίσθωση του σφαγείου σε ιδιώτη και τόνισε ότι η επένδυση στο σφαγείο από τον κ. Καραναστάση εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα της λειτουργίας του και την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, εξυπηρετώντας παράλληλα την τοπική οικονομία και τους μικρούς εμπόρους και παραγωγούς του Δήμου Ελασσόνας.

Με την ευκαιρία της συνάντησης ο κ. Γάτσας δήλωσε: «Η βιωσιμότητα των σφαγείων απασχολούσε από την πρώτη στιγμή τη διοίκηση του δήμου μας, καθώς είναι μεγάλος ο αριθμός των κτηνοτρόφων και τον εμπόρων που εξυπηρετεί. Θέλουμε να γίνει ο εκσυγχρονισμός που απαιτείται, να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες και η τήρηση όλων των υγειονομικών διατάξεων, ώστε να εξυπηρετούνται οι κτηνοτρόφοι του δήμου μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι ένα μεγάλο σφαγείο, με λειτουργία πολλών χρόνων, αλλά με την υπάρχουσα κατάσταση δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα. Εύχομαι τα τεράστια κεφάλαια που απαιτούνται, να επενδυθούν και να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες που επιβάλλεται να γίνουν. Από την πλευρά του ο νέος επενδυτής είμαι βέβαιος ότι θα σεβαστεί τους όρους του συμβολαίου και τη νομοθεσία, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και του ιδίου».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ελασσόνας Κώστας Κορακίδης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Κυριλλίδης και Γιάννης Νάνος.

sfageiaolympou1

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Η Ελασσόνα γίνεται η πρωτεύουσα της φέτας

article thumbnail

  Παρασκευή 25 Ιουλίου | 11:00 – 14:00

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας ενημερώνει ότι το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας έχει ξεκινήσει την απόδοση του τέλους ΑΠΕ 1% στους οικιακούς καταναλωτές που αφορά την π [ ... ]

article thumbnail

Τετάρτη 23 Ιουλίου | 10:00 – 13:00

article thumbnail

Ένα σημαντικό έργο υποδομής ξεκινά τις επόμενες ημέρες στον Δήμο Ελασσόνας, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την ενίσχυση της ασφάλειας τ [ ... ]