Το Πανεπιστήμιο Πατρών παρουσιάζει στην Ελασσόνα την έρευνά του για το σεισμό

Share

dimarxeio

Ο Δήμος Ελασσόνας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών - Τμήμα Γεωλογίας σας προσκαλεί στην παρουσίαση του Καθηγητή του Τμήματος Γεωλογίας κ. Ιωάννη Κουκουβέλα και του συνεργάτη Καθηγητή κ. Κ. Νικολακόπουλου με θέμα «Ο σεισμός του Δαμασίου: Ένας χρόνος μετά».

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022 και ώρα 11:00 πμ.

Η ενημερωτική εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο της ερευνητικής εργασίας που χρηματοδότησε ο Δήμος Ελασσόνας για το ρήγμα Βλαχογιαννίου, προκειμένου να παρουσιαστούν τα ευρήματα και να ενημερωθούν οι τεχνικοί επιστήμονες και ο τοπικός πληθυσμός για τον καταστροφικό σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021, ο οποίος έπληξε τον Δήμο Ελασσόνας και τη ευρύτερη περιοχή, με επίκεντρο τη δημοτική ενότητα Ποταμιάς.

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει σχετική συζήτηση και θα δοθεί η δυνατότητα στο ακροατήριο να απευθύνει ερωτήσεις.

Η συμμετοχή όλων είναι σημαντική. Θα τηρηθούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Σε συνεδρίαση το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας

article thumbnail

Μια σημαντική απόφαση κοινωνικής στήριξης έλαβε πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ελασσόνας, απαλλάσσοντας τις τρίτεκνες, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οι [ ... ]

article thumbnail

Με ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση από τους δημότες και αυξημένη συμμετοχή από όλες τις ηλικιακές ομάδες συνεχίζεται η υλοποίηση του δωρεάν αθλητικού προγράμματος  [ ... ]

article thumbnail

Σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένων στη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και στην ανάδειξη του ποντιακού πολιτισμού διοργανώνει η Ένωση Ποντίων Επαρχίας Ελασσόνας, σε [ ... ]

article thumbnail

Παράταση για την υποβολή αιτήσεων – υπεύθυνων δηλώσεων άρδευσης, δίνει ο Δήμος Ελασσόνας στους αρδευτές μέχρι την Τρίτη 2 Ιουνίου 2026.