Συναντήσεις του αντιδημάρχου Κ. Έξαρχου για την αγροτική οδοποιία

Share

exarhossarantaporo1

Τις κοινότητες Δρυμού, Λόφου, Καλλιθέας και Σαρανταπόρου επισκέφτηκε πρόσφατα ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ελασσόνας αρμόδιος σε θέματα αγροτικής οδοποιίας κ. Κων. Έξαρχος, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά τα προβλήματα των αγροτικών δρόμων και να δρομολογήσει τη συντήρησή τους μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, με πολλά χιόνια στα ορεινά και πολλές καταστροφές στο δημοτικό αγροτικό δίκτυο.

Στις επισκέψεις αυτές ο κ. Έξαρχος συναντήθηκε με τους προέδρους των κοινοτήτων Δρυμού κ. Ιωάννη Γκαντούνα, Λόφου κ. Σουλτάνα Καραποΐκογλου, Καλλιθέας κ. Θωμά Βαρνά και Σαρανταπόρου κ. Ιωάννη Βαΐτση και συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κάθε κοινότητα στο αγροτικό οδικό δίκτυο.

Ο αντιδήμαρχος επισήμανε ότι οι χειριστές των μηχανημάτων έργου σταμάτησαν τις συντηρήσεις των δρόμων το διάστημα Ιανουαρίου - Μαρτίου λόγω των καιρικών συνθηκών που δεν επέτρεπαν παρεμβάσεις, ενώ από τις αρχές Απριλίου τα δημοτικά μηχανήματα έργου βάζουν μπρος τις μηχανές τους, για να εξυπηρετήσουν τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους του δήμου.

Κατά την επίσκεψη του κ. Έξαρχου στις κοινότητες του βορείου τομέα παραβρέθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος περιβάλλοντος βορείου τομέα κ. Χρήστος Παπαδημητρίου, ο οποίος μετέφερε και τη δική του εικόνα από τις καθημερινές επισκέψεις στα χωριά για τις ανάγκες στον τομέα των αγροτικών υποδομών.

Ο αντιδήμαρχος αγροτικής οδοποιίας ευχαρίστησε τους προέδρους για τη συνεργασία και ενημέρωσε ότι ο Δήμος έχει δρομολογήσει καθημερινές συντηρήσεις στους αγροτικούς δρόμους με δύο γκρέιντερ του δήμου και με ιδιώτες ιδιοκτήτες γκρέιντερ σε όλες τις κοινότητες του δήμου.

Με την ευκαιρία των επισκέψεων ο κ. Έξαρχος δήλωσε: «Τα μηχανήματα του δήμου δουλεύουν καθημερινά, για να βελτιώσουν την αγροτική οδοποιία και να εξυπηρετήσουν τους αγρότες μας. Εκτός από τα γκρέιντερ όμως, διαπιστώσαμε την ανάγκη για αμμοχάλικα στους περισσότερους δρόμους, τεχνικά, τσιμεντοστρώσεις για ράμπες και ασφαλτοστρώσεις σε πολλά σημεία του δικτύου. Για το λόγο αυτό δρομολογήσαμε ένα μεγάλο έργο αγροτικής οδοποιίας προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ, προκειμένου να λύσουμε χρόνια προβλήματα. Το έργο αυτό θα δημοπρατηθεί μέσα τον επόμενο μήνα».

Αξίζει να επισημανθεί ότι οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Έξαρχος και Παπαδημητρίου συνεργάζονται καθημερινά για τον καλύτερο συντονισμό των μέσων και του προσωπικού του δήμου.

exarhosdrimos

exarhoskallithea

exarhoslofos

 

exarhossarantaporo2

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Για 2η χρονιά φέτος η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας διοργανώνει τμήματα άθλησης για όλους, τα οποία θα πραγματοποιή [ ... ]

article thumbnail

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600,00 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετ [ ... ]

article thumbnail

Καθαρισμός οικοπεδικών εκτάσεων και λοιπών ακάλυπτων χώρων

article thumbnail

Με εκπροσώπους των γονέων μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ελασσόνας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να συζητήσου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά τους ήρωες και τους πολεμιστές της επανάστασης με δοξολογία στο Μητροπο [ ... ]