ΕΤΟΙΜΗ Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ OPEN MALL

Share

openmallarxitektoniki2

Ευρεία σύσκεψη για την παρουσίαση της αρχιτεκτονικής μελέτης του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου, την οποία εκπονεί κοινοπραξία μελετητικών γραφείων πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο Ελασσόνας, παρουσία του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα.

Η αρχιτέκτονας μηχανικός κ. Μαρίνα Δέδε εκ μέρους της κοινοπραξίας παρουσίασε στα στελέχη του Δήμου, της ΑΕΝΟΛ και την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας κ. Χαρά Μπαγιώτα τα τελικά σχέδια της μελέτης δίνοντας διευκρινίσεις για την εφαρμογή της μελέτης στην κεντρική αγορά της Ελασσόνας.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας ευχαρίστησε την κ. Δέδε για τη συνεργασία και τη συνεχάρη για την εντυπωσιακή δουλειά. Σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση ο κ. Γάτσας ανέφερε: «Παραλάβαμε το έργο του Open Mall κολλημένο και απαξιωμένο. Διορθώσαμε λάθη του τεχνικού δελτίου πράξης, πιέσαμε τη διαχειριστική αρχή να εγκρίνει τη διορθωμένη πρόταση και προχωρήσαμε στην ανάθεση υπηρεσιών συμβούλου και τη δημοπράτηση της αρχιτεκτονικής και μηχανολογικής μελέτης. Ξεπεράσαμε τα προβλήματα υποστελέχωσης της τεχνικής μας υπηρεσίας με την προγραμματική σύμβαση που υπογράψαμε με την ΑΕΝΟΛ, την οποία αξιοποιούμε σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό μας. Έτσι σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η αρχιτεκτονική μελέτη είναι έτοιμη και θα παραδοθεί εντός των ημερών στο Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής για έγκριση. Εκτιμούμε ότι μέσα στο Σεπτέμβρη θα δημοπρατήσουμε τη μεγάλη αυτή παρέμβαση στο εμπορικό κέντρο της Ελασσόνας και θα αρχίσει η υλοποίησή του εντός του έτους».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους του δήμου Ελασσόνας η προϊσταμένη προγραμματισμού κ. Γ. Σβάρνα, εκ μέρους της ΑΕΝΟΛ ο προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας κ. Δημ. Παπαδόπουλος και ο πολιτικός μηχανικός κ. Κ. Νερολιάτσος, η ειδική σύμβουλος δημάρχου – αρχιτέκτων μηχανικός κ. Θ. Γκοτσαμπασούλη, η τοπογράφος μηχανικός κ. Ελ. Μπέλλη και στελέχη της αναδόχου κοινοπραξίας.

4ELASONAzoomscene03

2ELASONAzoomΒdimarxeioscene03

2ELASONAzoomΒdimarxeioscene03

openmallarxitektoniki1

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Απάντηση στην ανακοίνωση του πρώην δημάρχου κ. Ν. Ευαγγέλου για τη δήθεν σπατάλη χρημάτων σε ασφαλτοστρώσεις στην Κρανέα Ελασσόνας απέστειλε ο Δήμαρχος Ελασσόνας [ ... ]

article thumbnail

Σε εξέλιξη ανοιχτός διαγωνισμός – Προϋπολογισμός έργου 136.400,00 Ευρώ (ποσό με ΦΠΑ)

article thumbnail

Σε εξέλιξη ανοιχτός διαγωνισμός