«Δημιουργία Ιστοσελίδας» Έναρξη νέου τμήματος εκπαίδευσης ενηλίκων στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ελασσόνας

Share

aithousadiaviou

Από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας ανακοινώνεται ότι σήμερα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 ξεκινά νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης ενηλίκων στο Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Ελασσόνας με τίτλο «Δημιουργία Ιστοσελίδας» που έχει συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό εκπαιδευομένων.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Ελασσόνας, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, ξεκινά την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022, την έναρξη μαθημάτων του νέου Προγράμματος Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Ελασσόνας με τίτλο «Δημιουργία Ιστοσελίδας», στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).

Τα μαθήματα του προγράμματος «Δημιουργία Ιστοσελίδας» θα υλοποιούνται στις νέες εγκαταστάσεις του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας στο Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας (πρώην ΔΕΥΑΕΛ) κάθε Δευτέρα και ώρες 16:00-18:00 και κάθε Πέμπτη ώρες 19:00-21:00.

Έχει τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και λόγω του μεγάλου αριθμού αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για τη δημιουργία δεύτερου τμήματος.

Για περαιτέρω πληροφορίες απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:

Δ/νση: Δημάρχου Χρ. Βλαχοδήμου 1 (πρώην ΔΕΥΑ)

Τηλ.: 2493493615 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: https://kdvm.dimoselassonas.gr/

Υπεύθυνη Οργάνωσης κ. Μαρία Φακή.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Για 2η χρονιά φέτος η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας διοργανώνει τμήματα άθλησης για όλους, τα οποία θα πραγματοποιή [ ... ]

article thumbnail

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600,00 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετ [ ... ]

article thumbnail

Καθαρισμός οικοπεδικών εκτάσεων και λοιπών ακάλυπτων χώρων

article thumbnail

Με εκπροσώπους των γονέων μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ελασσόνας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να συζητήσου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά τους ήρωες και τους πολεμιστές της επανάστασης με δοξολογία στο Μητροπο [ ... ]