Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση δημοτικού δρόμου στο Λιβάδι

Share

asfaltostrosilivadi5

Στην ασφαλτόστρωση δημοτικού δρόμου στο Λιβάδι προχώρησε πρόσφατα ο Δήμος Ελασσόνας, προκειμένου να βελτιώσει την ποιότητα του οδοστρώματος κεντρικού δρόμου που δέχεται μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο και βρίσκεται δίπλα στο σχολικό συγκρότημα του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου Λιβαδίου, του Ζάννειου Πνευματικού Κέντρου και του αισθητικού άλσους.

Η αντικατάσταση του πλακόστρωτου δρόμου με ασφαλτικό κρίθηκε αναγκαία λόγω της μεγάλης φθοράς που είχε υποστεί το πλακόστρωτο λόγω παλαιότητας και έλλειψης συντήρησης. Η συντήρηση και η βελτίωση της εσωτερικής οδοποιίας συνεχίζονται το επόμενο διάστημα σε όλες τις κοινότητες του Δήμου.

«Το Λιβάδι βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση λόγω του υψομέτρου και της εντυπωσιακής θέας, ωστόσο οι υποδομές χρειάζονται συχνά συντήρηση λόγω της ορεινότητας και των ακραίων καιρικών συνθηκών», δήλωσε με την ευκαιρία ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας και συνέχισε: «Η ασφαλτόστρωση θα λύσει το πρόβλημα που δημιούργησε η φθορά του χρόνου και ταυτόχρονα προχωράμε στην πλήρη ανακατασκευή του κεντρικού δρόμου προς την Παναγιά και αποκαθιστούμε όλες τις φθορές σε πλακόστρωτα σε Λιβάδι και Καρυά. Οι παρεμβάσεις μας έχουν στο επίκεντρό τους τον κάτοικο του δήμου μας και τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς του».

asfaltostrosilivadi1

asfaltostrosilivadi2

asfaltostrosilivadi3

asfaltostrosilivadi4

asfaltostrosilivadi6

asfaltostrosilivadi7

asfaltostrosilivadi8

asfaltostrosilivadi9

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Πνευματικό Κέντρο Τσαριτσάνης | 16-17 Μαΐου

article thumbnail

30 ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

article thumbnail

ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ NET-METERING

article thumbnail

Συμμετέχουν 340 πολίτες και τα προγράμματα υλοποιούνται σε 14 κοινότητες

article thumbnail

Η Ελασσόνα, πόλος έλξης της χορωδιακής μουσικής