Συνάντηση του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα με εκπρόσωπο της Greenpeace

Share

ekprosoposgreenpeace

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας με την εκπρόσωπο της παγκόσμιας περιβαλλοντικής Οργάνωσης Greenpeace κ. Σάντυ Φαμελιάρη, στο πλαίσιο της συμμέτοχης της στην εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών του Γυμνασίου Ελασσόνας για τις επιπτώσεις της Κλιματικής αλλαγής αλλά και για τα Αρωματικά Φαρμακευτικά Φυτά Ολύμπου που διοργανώθηκε από τον Χιονοδρομικό-Ορειβατικό-Περιβαλλοντικό Σύλλογο Σπαρμού Ολύμπου με τη στήριξη του Δήμου Ελασσόνας.

Η κ. Σάντυ Φαμελιάρη κατά την επίσκεψη της στο δήμαρχο κ. Γάτσα, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το πλούσιο έργο της Greenpeace στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον πλανήτη, πάνω στα θέματα της κλιματικής αλλαγής αλλά και των ενεργειών που πρέπει να δρομολογηθούν άμεσα από όλους.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος κ. Γάτσας την ευχαρίστησε για την επίσκεψη και την εποικοδομητική συζήτηση, αναφέροντας τις ενέργειες του δήμου για την πράσινη ενέργεια, με την ίδρυση Ενεργειακής Κοινότητας, μια πολιτική που προωθεί και η ίδια η Greenpeace στην Ελλάδα, με σκοπό την παραγωγή ενέργειες μέσα από ανανεώσιμες πηγές.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε μια καλή και γόνιμη συνεργασία, μεταξύ του Δήμου Ελασσόνας και της Greenpeace, δεδομένης της ευαισθησίας του Δήμου Ελασσόνας στην Κλιματική Αλλαγή, στη Βιοποικιλότητα και στην εξοικονόμηση ενέργειας, κάνοντας σωστή χρήση των ΑΠΕ. προγραμματίζοντας το επόμενο διάστημα και άλλες δράσεις.

Κατά τη συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» οι κ.κ. Κώστας Σκριάπας και Κώστας Φουρκιώτης, καθώς και η πρόεδρος του ΧΟΠΣ Σπαρμού κ. Νίκου Βίκυ.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Απινιδωτής θα βρίσκεται σε κάθε γήπεδο κατά την διάρκεια του αγώνα

article thumbnail

Επιπλέον 5 εξωτερικούς απινιδωτές (μηχανήματα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης) τοποθέτησε σε κοινότητες του Δήμου Ελασσόνας ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασί [ ... ]

article thumbnail

Δημοπρασία για την εκμίσθωση του Δημοτικού Ξενώνα Καρυάς διενεργεί ο Δήμος Ελασσόνας, σύμφωνα με τους όρους που καθορίστηκαν από την Οικονομική Επιτροπή του δήμο [ ... ]

article thumbnail

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την  [ ... ]

article thumbnail

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ