ΠΟΚΕΛ: Συνάντηση με το Δήμαρχο Ελασσόνας

Share

pokeldimarxos

Συνάντηση με το Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα, είχε πρόσφατα το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας – ΠΟΚΕΛ, εν όψει της παρουσίασης του βιβλίου του κ. Δημήτρη Καραμούρτου «Μικρασιατικοί λυγμοί & απόηχοι, οι γογγυσμοί του πρόσφυγα παππού μου», μια επετειακή έκδοση 1922 - 2022 : Χίος - Σμύρνη – Ελασσόνα.

Ο πρόεδρος του ΠΟΚΕΛ κ. Αργύρης Γιουρούκης πρόσφερε στο Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Γάτσα και τον Αντιδήμαρχο Υγείας κ. Ιωάννη Καριπίδη, τεύχη από το ετήσιο λογοτεχνικό περιοδικό «ΛεξΩτεχνίες», καθώς και τα ημερολόγια του Συλλόγου. Στη συνέχεια προέκυψε μια ωραία συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, για την παρουσίαση του βιβλίου, αλλά και για πιθανές, μελλοντικές συνεργασίες του ΠΟΚΕΛ με το Δήμο Ελασσόνας, στους τομείς που αφορούν τον πολιτισμό και την εκπαίδευση.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας αυτή την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 στις 11:00 π.μ., στην Αίθουσα Προβολής Τοπικού Πολιτισμού (πρώην Ωδείο, στο τοξωτό γεφύρι της Ελασσόνας), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η εκπαιδευτικός κ. Ελένη Μπλιούμη και για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κ.κ. Απόστολος Ποντίκας, Βασίλης Ζαρζώνης, Ευδοκία Ποιμενίδου και ο ίδιος ο συγγραφέας, ενώ ποντιακά τραγούδια θα τραγουδήσει ζωντανά ο λυράρης κ. Θοδωρής Κυριλλίδης.

pokelafisa

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Απάντηση στην ανακοίνωση του πρώην δημάρχου κ. Ν. Ευαγγέλου για τη δήθεν σπατάλη χρημάτων σε ασφαλτοστρώσεις στην Κρανέα Ελασσόνας απέστειλε ο Δήμαρχος Ελασσόνας [ ... ]

article thumbnail

Σε εξέλιξη ανοιχτός διαγωνισμός – Προϋπολογισμός έργου 136.400,00 Ευρώ (ποσό με ΦΠΑ)

article thumbnail

Σε εξέλιξη ανοιχτός διαγωνισμός