Δωρεάν Προγράμματα Άθλησης από τον Δήμο Ελασσόνας

Share

dwreanathlitismos2

Κύκλοι Άθλησης και Εργαστήρια Ευεξίας για παιδιά, εφήβους και ενήλικες με δωρεάν συμμετοχή έχει προγραμματίσει ο Δήμος Ελασσόνας να ξεκινήσουν τον προσεχή Μάρτιο στις Δημοτικές Ενότητες.

Με βασικό στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας σχεδίασε μια σειρά από στοχευμένες αθλητικές δράσεις.

Συγκεκριμένα:

«ΚΥΚΛΟΙ ΑΘΛΗΣΗΣ»: Γνωριμία με Αθλήματα για Παιδιά και Εφήβους

Οι Κύκλοι Άθλησης απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους δίνοντάς τους την ευκαιρία να ασχοληθούν με ολυμπιακά, αλλά και με λιγότερο γνωστά αθλήματα. Μέσα από μια σειρά μαθημάτων με έμπειρους εκπαιδευτές/προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να γυμναστούν, να αποκτήσουν δεξιότητες, να διασκεδάσουν και ταυτόχρονα θα είναι δυνατό να διαπιστωθεί η κλίση τους σε κάποιο άθλημα.

«ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΞΙΑΣ»: Γυμναστική - Διατροφή - Ψυχολογία για Ενήλικες

Τα Εργαστήρια Ευεξίας απευθύνονται σε ενήλικες και θα περιλαμβάνουν συνεδρίες Γυμναστικής, Διατροφής και Ψυχολογίας, ώστε να γυμναστούν, να ενημερωθούν για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, να υιοθετήσουν συνήθειες που θα προστατεύουν την υγεία τους και να ενσωματώσουν τη φυσική άσκηση στην καθημερινότητά τους για όλα τα σωματικά και ψυχολογικά οφέλη που μπορεί να τους προσφέρει.

Σε πρώτη φάση, παιδιά Δημοτικού από τις Ενότητες του Δήμου θα πάρουν μέρος στους Κύκλους Άθλησης, οι οποίοι θα περιλαμβάνουν εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων του Μπάσκετ, του Στίβου και του Τέννις, ενώ ενήλικες γυναίκες θα συμμετέχουν σε τμήματα γυμναστικής, ήπιας και δυναμικής.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε αθλητικούς χώρους που βρίσκονται στις ίδιες τις Κοινότητες του Δήμου.

Σύντομα θα αναρτηθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα των δράσεων ανά Ενότητα και ταυτόχρονα θα ξεκινήσει η υποβολή των αιτήσεων.

dwreanathlitismos1

dwreanathlitismos3

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Απάντηση στην ανακοίνωση του πρώην δημάρχου κ. Ν. Ευαγγέλου για τη δήθεν σπατάλη χρημάτων σε ασφαλτοστρώσεις στην Κρανέα Ελασσόνας απέστειλε ο Δήμαρχος Ελασσόνας [ ... ]

article thumbnail

Σε εξέλιξη ανοιχτός διαγωνισμός – Προϋπολογισμός έργου 136.400,00 Ευρώ (ποσό με ΦΠΑ)

article thumbnail

Σε εξέλιξη ανοιχτός διαγωνισμός