Ενημερωτική εκδήλωση για την κατάρτιση βοηθών μαγείρων στην Ελασσόνα

Share

voithoimageires

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των ενδιαφερόμενων ανέργων για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο «Βοηθός Μάγειρα» που θα υλοποιηθεί στην Ελασσόνα από το ΚΕΚ ΔΥΠΑ Λάρισας, ο Δήμος Ελασσόνας προσκαλεί όλους τους ανέργους – μόνιμους κατοίκους του Δήμου Ελασσόνας να συμμετάσχουν σε ενημερωτική εκδήλωση την ερχόμενη Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 12 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Ελασσόνας (αίθουσα δημοτικού συμβουλίου).

Στην ενημέρωση θα συμμετάσχει ο Διευθυντής ΚΕΚ ΔΥΠΑ Λάρισας κ. Δημήτριος Γεράσης και την παρουσίαση θα κάνει η Προϊσταμένη του Τμήματος Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης & ΒΝΣ Περ/κης Δ/νσης Δ.ΥΠ.Α. Θεσσαλίας κ. Κέλλυ Γεροστέργιου. Μετά την παρουσίαση θα δοθούν απαντήσεις στις ερωτήσεις των παρευρισκόμενων και θα δοθούν οδηγίες για την συμπλήρωση της αίτησης και τα δικαιολογητικά συμμετοχής.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Απάντηση στην ανακοίνωση του πρώην δημάρχου κ. Ν. Ευαγγέλου για τη δήθεν σπατάλη χρημάτων σε ασφαλτοστρώσεις στην Κρανέα Ελασσόνας απέστειλε ο Δήμαρχος Ελασσόνας [ ... ]

article thumbnail

Σε εξέλιξη ανοιχτός διαγωνισμός – Προϋπολογισμός έργου 136.400,00 Ευρώ (ποσό με ΦΠΑ)

article thumbnail

Σε εξέλιξη ανοιχτός διαγωνισμός