Ν. Γάτσας: «Η παραπληροφόρηση της ομάδας Ευαγγέλου δεν θα περάσει»

Share

dimarxeio

Την ανακοίνωση του πρώην δημάρχου κ. Ν. Ευαγγέλου σχολιάζει ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, καλώντας τον να παρουσιάσει στοιχεία για όσα καταγγέλλει. Η δήλωση του δημάρχου Ελασσόνας έχει ως εξής:

«Αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε στο θέμα του δικτύου αποχέτευσης της Κρανέας Ελασσόνας, καθώς διακινείται τις τελευταίες ημέρες μία άνευ προηγουμένου παραπληροφόρηση για το σταματημένο έργο της αποχέτευσης, με καθαρά προεκλογική σκοπιμότητα.

Δεν είναι μόνο ο κ. Ευαγγέλου που επαναφέρει το θέμα της έκπτωσης του εργολάβου, αλλά και μία ομάδα ανίδεων υποστηρικτών του, που διοχετεύουν με σχόλια και αναρτήσεις ψευδείς ειδήσεις για το έργο της συντήρησης εσωτερικής οδοποιίας προϋπολογισμού 250.000,00 ευρώ που ολοκληρώθηκε προ ημερών στον οικισμό της Κρανέας, αλλά και για το σταματημένο έργο του δικτύου αποχέτευσης που το συνδέουν με το δίκτυο της ύδρευσης. Είναι εξοργιστικό και δεν θα το επιτρέψουμε να κυκλοφορούν ψευδείς ειδήσεις για έργα του Δήμου, άλλωστε υπάρχει επαρκής νομοθεσία που μας προστατεύει. Κάποιοι ευτυχώς χρησιμοποιούν το όνομά τους, κάποιοι άλλοι ψευδώνυμα. Τους καλώ να διαγράψουν άμεσα τα ψευδή σχόλια και αναρτήσεις τους, διαφορετικά εντός των ημερών θα ζητήσω προσωπικά τη δίωξή τους για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Για τον ίδιο λόγο εγκαλώ και τον κ. Ευαγγέλου, ο οποίος στην ανακοίνωσή του θέτει θέμα ασφάλειας του νερού της ύδρευσης από τα σπασίματα. Ανακίνησε γι' ακόμη μια φορά ένα ζήτημα εκ του μηδενός και για τον λόγο αυτό τον καλώ χωρίς άλλη καθυστέρηση να παρουσιάσει τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του στο Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο θα λάβει τις απαντήσεις του από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου και τη ΔΕΥΑΕΛ. Μπορεί επίσης να καταθέσει τα στοιχεία που επικαλείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα, γιατί τα θέματα ασφάλειας και τα θέματα υγείας είναι πολύ σοβαρά για να συζητάμε μέσω ανακοινώσεων. Προκαλώ τον κ. Ευαγγέλου χωρίς άλλη καθυστέρηση να καταθέσει τα στοιχεία που επικαλείται μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 5 Απριλίου ή να τα καταθέσει στον Εισαγγελέα μέσα στην ίδια προθεσμία, διαφορετικά θα ζητήσω τη σύγκληση ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την Πέμπτη 6 Απριλίου, όπου θα συζητηθεί το θέμα του έργου της αποχέτευσης Κρανιάς, στην οποία θα παρίστανται όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Η συζήτηση για το έργο της Κρανιάς θα προβληθεί ζωντανά και στο δημοτικό κατάστημα Κρανιάς, για να συμμετάσχουν όσοι κάτοικοι επιθυμούν να ενημερωθούν.

Η παραπληροφόρηση της ομάδας Ευαγγέλου δεν θα περάσει».

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Με στόχο την ενίσχυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών, ο Δήμος Ελασσόνας, μέσω της Αντιδημαρ [ ... ]

article thumbnail

Παράταση για την υποβολή αιτήσεων – υπεύθυνων δηλώσεων άρδευσης, δίνει ο Δήμος Ελασσόνας στους αρδευτές μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2026.

article thumbnail

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Ελασσόνας διοργανώνει την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Η Φανή χωρίς φωνή» της συγγραφέως Ελένης Τζιγκούρα, σε συνεργασία [ ... ]

article thumbnail

Υπογραφή σύμβασης για την υλοποίησή του

article thumbnail

Επτά νέα σημεία δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (WiFi hotspots) θα λειτουργήσουν το επόμενο διάστημα στους πέντε μεγαλύτερους οικισμούς του Δήμου Ελασσόνας, ε [ ... ]