Νέα Προγράμματα Δωρεάν Άθλησης για παιδιά και ενήλικες σε Ελασσόνα, Πραιτώρι, Δομένικο και Λουτρό

Share

neatmimataathlisis1

Μετά τη μεγάλη συμμετοχή στα Δωρεάν Προγράμματα Άθλησης για παιδιά και ενήλικες του Δήμου Ελασσόνας που πραγματοποιούνται στις κοινότητες

Βλαχογιανίου, Βερδικούσιας, Καλλιθέας, Λιβαδίου, Κρανέας, Ελασσόνας και Σαρανταπόρου, με Εργαστήρια Ευεξίας για γυναίκες και Κύκλους Άθλησης για παιδιά δημοτικού με τμήματα εκμάθησης Μπάσκετ και Τένις, ένας νέος κύκλος προγραμμάτων ξεκινάει στις κοινότητες Πραιτωρίου, Δομενίκου, Λουτρού αλλά και στην Ελασσόνα για παιδιά Γυμνασίου.

Συγκεκριμένα ξεκινάνε τα εξής νέα τμήματα :

Κοινότητα Πραιτωρίου : Τμήμα Γυμναστικής για Γυναίκες

Το μάθημα γυμναστικής θα γίνεται κάθε Σάββατο στις 13:30-14:30 σε παρακείμενη αίθουσα της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου.

Κοινότητα Δομενίκου: Τμήμα Γυμναστικής για Γυναίκες

Το μάθημα γυμναστικής θα γίνεται από το Σάββατο 29 Απριλίου και κάθε Σάββατο στο Πνευματικό Κέντρο Δομενίκου στις 17:30-18:30.

Κοινότητα Λουτρού: Τμήμα Εκμάθησης Μπάσκετ για παιδιά Δημοτικού.

Το πρόγραμμα θα γίνεται από τη Τετάρτη 26 Απριλίου και κάθε Τετάρτη στις 18:30

Ελασσόνα: Τμήματα Τένις για παιδιά Γυμνασίου

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στα γήπεδα του τένις απέναντι από τη Λαϊκή Αγορά με δικαίωμα συμμετοχής για τα παιδιά από όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Τα τμήματα θα ξεκινήσουν το Σάββατο του Λαζάρου 8 Απριλίου.

1ο Τμήμα 13:00-14:00

2ο Τμήμα 14:00 -15:00.

Για το τένις δεν χρειάζεται η αγορά εξοπλισμού από τα παιδιά που θα συμμετέχουν, ενώ οι εγγραφές θα μπορούν να γίνουν και την ίδια μέρα στην εκπαιδεύτρια του Κύκλου για το Τένις κ. Παγώνα Καλαμπούκα.

Λόγω των ημερών της γιορτής του Πάσχα, δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα ενηλίκων, παιδικών και εφηβικών τμημάτων την Μεγ. Παρασκευή και το Μεγ. Σάββατο.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Ελασσόνας www.dimoselassonas.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τις νέες αιτήσεις για ενήλικες, παιδιά και εφήβους για όλα τα νέα Τμήματα Γυμναστικής και Άθλησης. Τηλέφωνο επικοινωνίας για κάθε ενδιαφερόμενο: 2493350239 κ. Τσιάρα Ευγενία ( Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30-12:30).

Αίτηση Συμμετοχής για δωρεάν ένταξη ενηλίκων στα Εργαστήρια Ευεξίας 

Αίτηση συμμετοχής για δωρεάν ένταξη μαθητών & μαθητριών Δημοτικού στους Κύκλους Άθλησης 

neatmimataathlisis2

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΦΙΣΩΝ

article thumbnail

H Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας σας προσκαλούν στη συναυλία «Μο [ ... ]

article thumbnail

Ανεύθυνες χαρακτήρισε με δήλωσή του ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας τις καταγγελίες περί δήθεν ελλείμματος στη σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, παρου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας έχει ξεκινήσει την εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.), το οποίο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το Πράσινο Ταμείο.

article thumbnail

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την [ ... ]