Έναρξη λειτουργίας για τα χορωδιακά σύνολα του Δήμου Ελασσόνας

Share

miktixorodia

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Ελασσόνας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας των Χορωδιακών Συνόλων του Δήμου, για τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά. Παλιά και νέα μέλη καλούνται να ενώσουν και πάλι τις φωνές τους και την αγάπη τους για το χορωδιακό τραγούδι, με σκοπό τη συνεισφορά τους στη χορωδιακή τέχνη και στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Η παρούσα ανακοίνωση απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών (παιδιά από Ά τάξη δημοτικού, έως και ενήλικες), που αγαπούν να τραγουδούν, χωρίς να διαθέτουν απαραίτητα μουσικές γνώσεις ή εμπειρία.

Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι:

• Προ-χορωδία (για αρχάρια παιδιά): Σάββατο 12:00-13:00

• Παιδική χορωδία (για παιδιά 10-18 ετών): Σάββατο 13:00-14:00

• Μικτή Χορωδία (για ενήλικες): Τρίτη 20:00-22:00

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στην Αίθουσα Προβολής Τοπικού Πολιτισμού (πρώην Δημοτικό Ωδείο). Οι εγγραφές και τα δίδακτρα είναι ΔΩΡΑΕΝ.

Για εγγραφές νέων μελών και περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο: 6973351291.

Υπεύθυνη διδασκαλίας: Ευλαμπία Ντούλα.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας έχει ξεκινήσει την εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.), το οποίο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το Πράσινο Ταμείο.

article thumbnail

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την [ ... ]

article thumbnail

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

article thumbnail

Έρχεται το «Open Mall Ελασσόνας» Σε εξέλιξη ανοιχτός διαγωνισμός- Προϋπολογισμός έργου 1.086.364,00 €

article thumbnail

Συνεχίζεται την επόμενη Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 η διανομή προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ για την στήριξη των ευάλωτων ομάδων. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το [ ... ]