Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Δελτία Τύπου
- Δημιουργηθηκε στις Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 06:41
Ενημερωτική ομιλία σε μαθητές από το Δήμο Ελασσόνας
Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου υλοποιήθηκε από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ελασσόνας ενημερωτική ομιλία στα παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου Καλλιθέας με θέμα «Διαφορετικότητα-άτομα με αναπηρία».
Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο της Καλλιθέας και την εκδήλωση χαιρέτισε η Αντιδήμαρχος της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ελασσόνας κ. Φρόσω Καρκαβανίδου- Σκρέτα και η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Καλλιθέας κ. Ελένη Μπλιούμη.
Το συντονισμό της παρουσίασης ανέλαβαν τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας κ. Αγοραστού Μαρίνα, Παιδαγωγός και η κ. Ανδρεάδου Κυριακή, Ψυχολόγος. Το θέμα «Διαφορετικότητα και αναπηρία» παρουσιάστηκε με μορφή power point και προβολή βίντεο. Οι μαθητές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και επίγνωση του θέματος καθώς συμμετείχαν ενεργά στη συζήτηση που ακολούθησε, ενώ η παρουσίαση έκλεισε με μια βιωματική άσκηση και την επιθυμία όλων να δρομολογηθούν και άλλες συναντήσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα.
Δημοτικά Νέα
Διευκρινίσεις σχετικά με την απόσυρση θεμάτων από την ημερήσια διάταξη της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου
Λαμπερή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Ελασσόνα – Μια γιορτή φωτός και χαράς
Η Ελασσόνα γίνεται σταθμός του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας – Μια τελετή που θα μείνει αξέχαστη





























