Ημέρες μαθητικής φιλαναγνωσίας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ελασσόνας

Share

imeresfilagnosias4

Από τις αρχές Νοέμβρη έως και σήμερα δεκάδες μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης της Ελασσόνας καθώς και των κοινοτήτων του δήμου επισκέφτηκαν την νέα Δημοτική Βιβλιοθήκη Ελασσόνας.

Γνώρισαν από κοντά την ιστορία της βιβλιοθήκης, τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας μιας σύγχρονης βιβλιοθήκης, περιηγήθηκαν στον χώρο και ήρθαν σε επαφή με τα βιβλία.

Στο πλαίσιο τόσο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων όσο και των παιδαγωγικών δράσεων του Δήμου Ελασσόνας, το 1ο και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας, το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Λουτρού, το Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας, Τσαριτσάνης και Λυκουδίου, ξεναγήθηκαν στους χώρους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ελασσόνας και πήραν μέρος σε μαθητικές δράσεις φιλαναγνωσίας όπου οι εκπαιδευτικοί αφηγήθηκαν στους μαθητές διηγήματα από Έλληνες συγγραφείς.

imeresfilagnosias1

imeresfilagnosias2

imeresfilagnosias3

imeresfilagnosias5

imeresfilagnosias6

imeresfilagnosias7

imeresfilagnosias8

imeresfilagnosias9

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Πνευματικό Κέντρο Τσαριτσάνης | 16-17 Μαΐου

article thumbnail

30 ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

article thumbnail

ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ NET-METERING

article thumbnail

Συμμετέχουν 340 πολίτες και τα προγράμματα υλοποιούνται σε 14 κοινότητες

article thumbnail

Η Ελασσόνα, πόλος έλξης της χορωδιακής μουσικής