Δωρεάν Εργαστήρια Ευεξίας & Κύκλοι Άθλησης για 2η χρονιά στον Δήμο Ελασσόνας

Share

tmimataathlisis2

Για 2η χρονιά φέτος η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας διοργανώνει τμήματα άθλησης για όλους, τα οποία θα πραγματοποιήσει σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Η συμμετοχή στα τμήματα άθλησης είναι δωρεάν για όλους και η χρηματοδότησή τους γίνεται από τους ίδιους τους πόρους του Δήμου.

Τα προγράμματα άθλησης αφορούν τα παιδιά και τους ενήλικες, γυναίκες και άντρες και έχουν τίτλο: «Εργαστήρια Ευεξίας & Κύκλοι Άθλησης 2024».

Οι «Κύκλοι Άθλησης» απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους ώστε να γνωρίσουν τις βασικές δεξιότητες διαφόρων αθλημάτων. Τα μαθήματα διεξάγονται από έμπειρους εκπαιδευτές/προπονητές και τα παιδιά θα αθληθούν, θα ψυχαγωγηθούν και ταυτόχρονα μπορεί να διαφανεί η κλίση τους σε κάποιο άθλημα.

Τα «Εργαστήρια Ευεξίας» θα συμβάλλουν στην εκγύμναση και στην αναψυχή των ενηλίκων, αντρών και γυναικών.

Οι άξονες γύρω από τους οποίους κινείται το συνολικό πρόγραμμα άθλησης είναι η βελτίωση της υγείας, της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής, η δια βίου φυσική άσκηση και η ποιοτική διαχείριση του ελεύθερου χρόνου του γενικού πληθυσμού του Δήμου και η καλλιέργεια αθλητικής συνείδησης από μικρή ηλικία.

Υπεύθυνη για την υλοποίηση του προγράμματος είναι η κ. Βίκη Παγγέα, Ειδική Συνεργάτης Δημάρχου σε θέματα αθλητισμού. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν:

1) «ΚΥΚΛΟΙ ΑΘΛΗΣΗΣ» για παιδιά Δημοτικού & Γυμνασίου:

 Μπάσκετ

 Τένις

 Στίβος (βασικά αγωνίσματα του κλασσικού αθλητισμού)

 Ποδόσφαιρο

 Βόλεϊ

2) «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΞΙΑΣ» για ενήλικες:

Για γυναίκες:

• Zumba

• Ήπια Γυμναστική

• Δυναμική Γυμναστική

Για άντρες:

• Γυμναστική Γενικής Ενδυνάμωσης

Από Πέμπτη 28 Μαρτίου ως και Πέμπτη 11 Απριλίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέτουν τις αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Δεν απαιτείται αγορά ειδικού εξοπλισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν τις αιτήσεις ενδιαφέροντος για ενήλικες και παιδιά από την ιστοσελίδα του Δήμου Ελασσόνας: www.dimoselassonas.gr και να τις υποβάλλουν ηλεκτρονικά με τον ανάλογο τίτλο, «Εργαστήρια Ευεξίας» ή «Κύκλοι Άθλησης», με αποστολή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με φυσική παρουσία στο Πρωτόκολλο του Δήμου, 6ης Οκτωβρίου 57, Ελασσόνα (υπόψιν κ. Βίκης Παγγέα), από 08:00 ως 15:00 καθημερινά.

Ο κάθε αιτών συμπληρώνει με τον αριθμό 1 την πρώτη προτίμηση και ακολουθούν αριθμητικά οι επόμενες προτιμήσεις του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Δωρεάν Πρόγραμμα Άθλησης 2024 του Δήμου Ελασσόνας:

τηλέφωνο επικοινωνίας: 2493350227 κ. Τσιάρα Ευγενία

μέρες & ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα ως και Παρασκευή 08:30-14:30

Συνημμένα αρχεία:

Αίτηση Συμμετοχής για Εργαστήρια Ευεξίας.docx

Αίτηση Συμμετοχής για Εργαστήρια Ευεξίας.pdf

Αίτηση Συμμετοχής για Κύκλους Άθλησης.docx

Αίτηση Συμμετοχής για Κύκλους Άθλησης.pdf

tmimataathlisis1

tmimataathlisis3

tmimataathlisis4

tmimataathlisis5

tmimataathlisis7

tmimataathlisis8

tmimataathlisis9

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Ελασσόνας σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Τυτώ την Πέμπτη 27 Ιουνίου στην αίθουσα Δημοτικού Συ [ ... ]

article thumbnail

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες τα αθλητικά προγράμματα «Κύκλοι Άθλησης» και «Εργαστήρια Ευεξίας», τα οποία υλοποίησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Αντιδη [ ... ]

article thumbnail

Για την Πολωνία αναχωρεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου η Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας όπου θα συμμετάσχει στο 16ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στην πόλη Μσάνα Ντόλνα (Mszana a Dolna) [ ... ]

article thumbnail

ΕΚΠΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΝΟΛ ΑΕ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

article thumbnail

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ