Εκατοντάδες συμμετοχές στα νέα Προγράμματα Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Ελασσόνας

Share

 ergastiria20242

Ξεπέρασαν τις τριακόσιες συμμετοχές τα νέα προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας, τα οποία υλοποιεί η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δια Βίου Μάθησης στην Ελασσόνα και την Τσαριτσάνη.

Ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο και είναι σε εξέλιξη οχτώ (8) Εργαστήρια Κατάρτισης Ενηλίκων με δώδεκα (12) συνολικά σεμιναριακά τμήματα των τριάντα (30) ωρών το καθένα. Ο αριθμός των συμμετεχόντων σε κάθε εργαστήριο φαίνεται στον παρακάτω πίνακα:

Εργαστήρια Κατάρτισης Ενηλίκων 2024 - Α΄ φάση

Α/Α

Τίτλος προγράμματος 30 ωρών

Συμμετοχές

1

Βασικά Γερμανικά για αρχάριους

61

2

Εργαστήρι Κοσμήματος (Ελασσόνα)

37

3

Εργαστήρι Κοσμήματος (Τσαριτσάνη)

33

4

Φωτογραφία

28

5

Θεατρικό Εργαστήρι

28

6

Ζωγραφική

45

7

Εξάσκηση Ιταλικής γλώσσας επιπέδου Α1-Α2 (διά ζώσης)

47

8

Εξάσκηση Ιταλικής γλώσσας επιπέδου Α1-Α2 (εξ αποστάσεως)

34

 

ΣΥΝΟΛΟ

313

Τα «Εργαστήρια Κατάρτισης Ενηλίκων 2024 - Α΄ φάση» είναι μία πρωτοβουλία του Δήμου Ελασσόνας για εκπαίδευση ενηλίκων χωρίς αποκλεισμούς, που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους.

Από τα οχτώ συνολικά εργαστήρια κατάρτισης τα έξι πραγματοποιούνται διά ζώσης στους χώρους του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης στο Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας, ένα εργαστήριο πραγματοποιείται εξ αποστάσεως και ένα εργαστήριο πραγματοποιείται διά ζώσης στην Τσαριτσάνη.

Το πρόγραμμα «Ζωγραφική» προσφέρεται εθελοντικά από τον εικαστικό κ. Σάκη Γκουντρουμπή, εκπαιδευτικό, ενώ το πρόγραμμα «Βασικά Γερμανικά για αρχάριους» προσφέρεται εθελοντικά από την καθηγήτρια Γερμανικών κ. Αργυρώ Γιουρέλη.

Μετά την επιτυχή παρακολούθηση των σεμιναρίων οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης Εργαστηρίου Κατάρτισης/μη τυπικής εκπαίδευσης.

ergastiria20241

ergastiria20243

ergastiria20244

ergastiria20245

ergastiria20246

ergastiria20247

ergastiria20248

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Ελασσόνας σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Τυτώ την Πέμπτη 27 Ιουνίου στην αίθουσα Δημοτικού Συ [ ... ]

article thumbnail

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες τα αθλητικά προγράμματα «Κύκλοι Άθλησης» και «Εργαστήρια Ευεξίας», τα οποία υλοποίησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Αντιδη [ ... ]

article thumbnail

Για την Πολωνία αναχωρεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου η Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας όπου θα συμμετάσχει στο 16ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στην πόλη Μσάνα Ντόλνα (Mszana a Dolna) [ ... ]

article thumbnail

ΕΚΠΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΝΟΛ ΑΕ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

article thumbnail

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ