Απάντηση του Προέδρου της ΔΕΥΑ Ελασσόνας στη Λαϊκή Συσπείρωση

Share

deyaeldroumeyp

Απαντώντας στην ανακοίνωση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» για το θέμα των ψεκασμών στις όχθες της λίμνης Κεφαλοβρύσου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Ελασσόνας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους συμπολίτες μας ότι η ασφάλεια του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τη ΔΕΥΑΕΛ και τις υπηρεσίες της.

Αναφορές για τυχόν παράνομες και αυθαίρετες παρεμβάσεις σε χώρους που εφάπτονται με τις πηγές ύδρευσης του Δήμου και φυσικά τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης νερού θα πρέπει να γίνονται αμέσως στην υπηρεσία της ύδρευσης και κυρίως στην αρμόδια αρχή, την Ελληνική Αστυνομία, για τη σύλληψη του δράστη.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά την καταγγελία για ψεκασμό με ζιζανιοκτόνο πλησίον της λίμνης Κεφαλοβρύσου, καμία αναφορά δεν έγινε στην Υπηρεσία μας ή την Ελληνική Αστυνομία, ώστε να παρέμβουμε άμεσα για την εφαρμογή του νόμου.

Θα περιμέναμε ωστόσο η δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» να έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα της καταγγελίας και να έχει ενημερώσει τουλάχιστον τη ΔΕΥΑΕΛ άμεσα και με στοιχεία, πριν βγάλει την οποιαδήποτε ανακοίνωση.

Φαίνεται ότι με την ίδια ευκολία που δημοσίευσαν την ανακοίνωση, με την ίδια ευκολία υιοθετούν διάφορες αναφορές από ανώνυμους καταγγέλλοντες.

Η Υπηρεσία μας ήδη διερευνά την ανώνυμη καταγγελία, έχει ξεκινήσει ελέγχους για την ασφάλεια του νερού της λίμνης Κεφαλοβρύσου και θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις.

Ο Πρόεδρος του ΔΕΥΑΕΛ

Γεώργιος Κατσιούρας»

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Ελασσόνας σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Τυτώ την Πέμπτη 27 Ιουνίου στην αίθουσα Δημοτικού Συ [ ... ]

article thumbnail

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες τα αθλητικά προγράμματα «Κύκλοι Άθλησης» και «Εργαστήρια Ευεξίας», τα οποία υλοποίησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Αντιδη [ ... ]

article thumbnail

Για την Πολωνία αναχωρεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου η Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας όπου θα συμμετάσχει στο 16ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στην πόλη Μσάνα Ντόλνα (Mszana a Dolna) [ ... ]

article thumbnail

ΕΚΠΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΝΟΛ ΑΕ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

article thumbnail

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ