Ελασσόνα: Δεκάδες μαθητές και μαθήτριες συμμετείχαν στις πρόδρομες δράσεις του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024

Share

 deipodilatikos13

Μία μεγάλη ποδηλατική γιορτή με μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων διοργάνωσε την Πέμπτη 25 Απριλίου ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του προγράμματος πρόδρομων δράσεων για τον κορυφαίο ποδηλατικό αγώνα «ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024».

Ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας διέρχεται από το Δήμο Ελασσόνας στις 16 Μαΐου και θα διανύσει μία διαδρομή πολλών χιλιομέτρων μέσα στις δημοτικές ενότητες Λιβαδίου, Ολύμπου, Ελασσόνας και Τσαριτσάνης.

Οι πρόδρομες δράσεις πραγματοποιήθηκαν στην Ελασσόνα και συγκεκριμένα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, από το Δήμο Ελασσόνας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν μαθητές της Δ ΄και Ε΄ τάξης του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας και μαθητές της Α', Δ' και Ε΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας, οι οποίοι συνοδεύονταν από εκπαιδευτικούς.

Τους συμμετέχοντες υποδέχθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας κ. Στ. Δημουλάς, η υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Κων. Χατζημίχου και η υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Δράσεων του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας κ. Εύη Ευαγγέλου.

Οι δράσεις στις οποίες συμμετείχαν οι μαθητές περιελάμβαναν συμβολική δενδροφύτευση 20 δέντρων με το ΚΠΕ-ΚΕΠΕΑ Ελασσόνας, μάθημα οδικής ασφάλειας με το Α.Τ. Ελασσόνας, ασκήσεις δεξιοτεχνίας με το ποδήλατο με την κ. Ευαγγέλου και καλλιτεχνικό εργαστήρι με το ΚΔΑΠ «Παιχνιδαγωγή».

Θερμές ευχαριστίες απευθύνει ο Δήμος Ελασσόνας στους συντελεστές των πρόδρομων δράσεων, τους εκπαιδευτικούς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας, του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας, του Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας, τον κ. Ανδρέα Γκανάτσιο του ΚΠΕ-ΚΕΠΕΑ Ελασσόνας, την κ. Παναγιώτα Μπαρά του Α.Τ. Ελασσόνας, την κ. Εύη Ευαγγέλου από τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024 και την κ. Εύη Μιχάλη από το ΚΔΑΠ «Παιχνιδαγωγή», ενώ εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες στους εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τμήματος Ελασσόνας για την υγειονομική κάλυψη των δράσεων.

Το «παρών» στις εκδηλώσεις έδωσαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Συνοχής κ. Έλενα Ταζέ, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελασσόνας κ. Πόπη Φώλλα και η Ειδική Σύμβουλος Αθλητισμού του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Βίκυ Παγγέα.

deipodilatikos1

deipodilatikos2

deipodilatikos3

deipodilatikos4

deipodilatikos5

deipodilatikos6

deipodilatikos7

deipodilatikos8

deipodilatikos9

deipodilatikos10

deipodilatikos11

deipodilatikos12

deipodilatikos14

deipodilatikos15

deipodilatikos16

deipodilatikos17

deipodilatikos18

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Ελασσόνας σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Τυτώ την Πέμπτη 27 Ιουνίου στην αίθουσα Δημοτικού Συ [ ... ]

article thumbnail

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες τα αθλητικά προγράμματα «Κύκλοι Άθλησης» και «Εργαστήρια Ευεξίας», τα οποία υλοποίησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Αντιδη [ ... ]

article thumbnail

Για την Πολωνία αναχωρεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου η Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας όπου θα συμμετάσχει στο 16ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στην πόλη Μσάνα Ντόλνα (Mszana a Dolna) [ ... ]

article thumbnail

ΕΚΠΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΝΟΛ ΑΕ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

article thumbnail

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ